ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5+1 συνταγές για σπιτικό scrub σώματος


14 Αυγούστου 2015

b87d2294470f550cf4a54f84693f52a1-Copy.jpg

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την απολέπιση του σώματος και την αξία της αλλά έχω την αίσθηση –από προσωπική κιόλας εμπειρία- ότι δεν έχει γίνει μία συστηματική συνήθεια στην ρουτίνα περιποίησης. Μπορεί στο πρόσωπο να κάνουμε πιο συχνά απολέπιση αλλά το σώμα μάλλον μένει λίγο παραμελημένο.

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσουμε στο δέρμα μας τη φροντίδα που το αξίζει απαλλάσσοντάς το από τα νεκρά κύτταρα; Ειδικά τώρα, το καλοκαίρι, ένα ήπιο scrub σώματος θα βοηθήσει το δέρμα μας να αναπνεύσει και θα το προετοιμάσει να δεχθεί την ενυδάτωση αμέσως μετά που τόσο έχει ανάγκη.

Ανοίξτε λοιπόν τα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο –ναι, καλά ακούσατε— και δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα υλικά που έχετε στη διάθεσή σας. Φτιάξτε γρήγορα το δικό σας scrub ακολουθώντας τις παρακάτω συνταγές που είναι πανεύκολες και ευεργετικές για την επιδερμίδα. Εξάλλου είναι όλες από υλικά φυσικά, οπότε σίγουρα δεν θα βλάψουν την επιδερμίδα σας. Ρίξτε μία ματιά και διαλέξτε τη συνταγή που σας αρέσει περισσότερο.

[gallery-469304]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.