ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 λόγοι που τα face oils ευεργετούν την επιδερμίδα


25 Ιανουαρίου 2016

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στα face oils και στην επίδρασή τους στην επιδερμίδα. Είναι τελικά άλλο ένα beauty trend ή απλά εκτιμήθηκαν οι ευεργετικές δράσεις; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση αφού όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα έτσι και τα λαδάκια προσώπου διακρίνονται σε καλά ή όχι.

Το ζητούμενο είναι η σύνθεσή τους και τα αιθέρια έλαια που περιέχουν. Τα συμπλέγματα που δημιουργούν και ο τρόπος που απορροφώνται από το τάδε ή δείνα τύπου δέρματος. Φυσικά, η αξιολόγηση της επίδρασής τους έχει να κάνει και με το βαθμό που αυτά στηρίζουν, ενεργοποιούν και υποβοηθούν τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας στο εσωτερικό της. Γιατί όμως αξίζει να τα δοκιμάσουμε και ίσως αλλάξουμε τη ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου;

  1. Τα έλαια έχουν εξαιρετικές ιδιότητες. Εκτός του ότι ενυδατώνουν φυσικά την επιδερμίδα έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία της επιδερμίδας και να εμποδίζουν την απώλεια νερού.
  2. Ορισμένα έλαια όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα αλλά και την προστατεύουν με τις αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές τους δράσεις.
  3. Υπάρχουν έλαια που χαρακτηρίζονται από μαλακτικές ιδιότητες και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.
  4. Κάποια έλαια βοηθούν στη λάμψη της επιδερμίδας αφού δρουν απολεπιστικά, απομακρύνοντας με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνα για τη θαμπή όψη.
  5. Πολλά από τα αιθέρια έλαια, μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα μπορούν να προσφέρουν αντιγηραντική δράση στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνουν.
Age-Perfect-Extraordinary-Facial-Oil

Λάβετε επίσης κατά νου ότι τα αρώματα των ελαίων προσφέρουν μία πολύ όμορφη αίσθηση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Δώστε μία ευκαιρία στα face oils και βρείτε αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Φροντίστε να έχει χαρακτηριστικά που δεν την επηρεάζουν αρνητικά και φυσικά να έχουν άμεση απορρόφηση χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα στην επιδερμίδα.

Το Extraordinary Facial Oil της L’ Oreal Paris είναι ιδανικό, αφού ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, περιέχει ένα σύμπλεγμα από 8 πολύτιμα έλαια και 8 αιθέρια έλαια, τα οποία επιδρούν ολιστικά στις ανάγκες τις επιδερμίδας, δίχως να την επιβαρύνουν με λιπαρότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.