ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

10 κρέμες σώματος για πλούσια ενυδάτωση


21 Ιανουαρίου 2016

Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητα η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη χειμερινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.

Φυσικά, η επιδερμίδα του σώματος τους χειμερινούς μήνες είναι πιο προστατευμένη αφού δεν μένει εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες, υπάρχουν όμως ακόμα παράγοντας που δημιουργούν ανάγκες ενυδάτωσης κατά κύριο λόγο. Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα στο σώμα σας; Ακόμα και η άσκηση, κατά την οποία προκαλείται εφίδρωση, αφήνει το δέρμα διψασμένο.

Είναι λοιπόν απόλυτα απαραίτητη η χρήση μίας κρέμας σώματος μετά από το ντους, η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει το δέρμα να είναι υγιές και ενυδατωμένο, αλλά θα το προσφέρει και μία απαλή υφή και λαμπερή όψη.

Αυτές είναι 10 οικονομικές κρέμες σώματος που θα προσφέρουν τη σωστή φροντίδα στο σώμα σας, αρκεί να επιλέξετε σωστά με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες.

[gallery-545983]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.