ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Anti-ageing: Η σύγχρονη τάση στην αισθητική ιατρική


29 Φεβρουαρίου 2016

Δεν είναι τυχαίο πως όλες οι σύγχρονες μέθοδοι και οι θεραπείες στον χώρο της αισθητικής ιατρικής εστιάζουν στην Αντιγήρανση.

Η ιατρική της Αντιγήρανσης ή Αναγεννητική ιατρική είναι μια κλινική ειδικότητα, η οποία έχει ως στόχο την έγκαιρη πρόγνωση, πρόληψη, θεραπεία και αναστολή των αρνητικών συνεπειών που προκαλεί η πάροδος του χρόνου, αξιοποιώντας τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία. Βελτιώνει τους ενδογενείς μηχανισμούς αναδόμησης με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τα δικά μας βλαστοκύτταρα.

Τα ενήλικα βλαστοκύτταρα έχουν αποδειχθεί το πιο «δυνατό» όπλο της ιατρικής, και η αξιοποίησή τους στον τομέα της αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Με τη μεγιστοποίηση της σωστής λειτουργίας των κυττάρων, αποκτούμε περισσότερη σωματική και ψυχική ενέργεια. Παράλληλα, επιτυγχάνεται ορμονική ισορροπία, επάρκεια στο κύτταρο των απαραίτητων ιχνοστοιχείων, αμινοξέων και βιταμινών και ισχυρή λειτουργία του ανοσολογικού συστήματος, χαρακτηριστικά που φυσικά αντανακλώνται στην εξωτερική εμφάνιση και αντικατοπτρίζουν την καλή εσωτερική μας υγεία.

Αυτή ακριβώς την τεχνολογία εκμεταλλεύεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) Cellular Matrix.

Η θεραπεία ξεκινά με μία απλή αιμοληψία και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας του αίματος, το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια χρησιμοποιείται ως υλικό μεσοθεραπείας. Οι αυξητικοί παράγοντες, οι βιταμίνες και οι πρωτεΐνες που περιέχονται στα αιμοπετάλια που εγχέονται, οδηγούν στην καλύτερη οξυγόνωση, στη θρέψη, στην ενυδάτωση και στην ανάπλαση του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων. Tο αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα (Platelet Rich Plasma) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και οδηγεί σε αναγέννηση της επιδερμίδας.

Το Cellular Matrix αποτελεί ένα PRP ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ το οποίο εγχέεται στο πρόσωπο με ειδικό πρωτόκολλο. Είναι μία συνδυαστική αυτόλογη μεσοθεραπεία που αντιμετωπίζει την χαλάρωση, τις «πεσμένες» περιοχές του προσώπου, τη γήρανση του δέρματος, το ξηρό δέρμα, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το Cellular Matrix αποκαθιστά τις ατέλειες, ανορθώνει το δέρμα και το περίγραμμα του προσώπου με απόλυτη επιτυχία. Η μέθοδος καθώς ενεργοποιεί την αναγέννηση του δέρματος με φυσικό τρόπο έχει εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι ρυτίδες, τα σημάδια και οι ουλές εξομαλύνονται και το πρόσωπο αναζωογονείται και λάμπει.

Δεν απαιτείται προετοιμασία πριν τη θεραπεία, και έτσι μπορείτε να την προγραμματίσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Επίσης, εφόσον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, επιστρέφετε άμεσα στις κοινωνικές & επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία εκτελείται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ο οποίος έχει πλήρη γνώση της ανατομίας του προσώπου.

Ιατρική Ομάδα Medi Center

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr ή καλέστε στο τηλ.:2111088444.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.