ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτεροι τρόποι να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα


26 Μαΐου 2016

Bioten-Cellufight-Cryo-Slimming-Gel.jpg

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα σορτσάκια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους. Και ενώ φοράτε όλο ανυπομονησία την αγαπημένη σας μίνι φούστα, ξαφνικά αντικρίζετε τα πόδια σας στον καθρέφτη να έχουν μια περίεργη όψη! Είναι αυτή του φλοιού πορτοκαλιού! Αν και δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, η κυτταρίτιδα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της. Γιατί δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και στις πιο νέες κοπέλες. Παρόλα αυτά μην απελπίζεστε γιατί αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, θα βελτιώσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και θα τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, κάντε ώρα την αρχή!

Βήμα 1: Να πίνετε πολύ νερό. Το μυστικό για το τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα ξεκινάει από την ενυδάτωση. Το νερό διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και διώχνει τις τοξίνες μακριά από το σώμα. Προσπαθήστε να πίνετε περίπου 2 λίτρα υγρά κάθε μέρα, προς αποφυγή των κατακρατήσεων αλλά και της αφυδάτωσης. Αν δεν σας αρέσει το νερό, τότε ξεκινήστε σιγά σιγά προσθέτοντας όλο και μεγαλύτερη ποσότητα σε καθημερινή βάση.

Βήμα 2: Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Οι αερόβιες ασκήσεις, όπως ποδήλατο, ελλειπτικό, τρέξιμο, κολύμβηση, επιβάλλονται για να αποκτήσετε ένα γυμνασμένο σώμα. Προσθέστε μια ώρα την ημέρα σωματική δραστηριότητα, για να κάψετε θερμίδες και να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα. Η καλύτερη γυμναστική για να διώξετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι το σκοινάκι. Δοκιμάστε το!

Βήμα 3: Κάντε μασάζ. Είναι γνωστό ότι ένα καλό μασάζ βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Φυσικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα κατάλληλα προϊόντα, για να έχετε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Η Bioten σας λύνει τα χέρια, γιατί υποδέχεται το νέο της μέλος, το Cellufight Cryo-Sculpt Gel, που είναι το ιδανικό προϊόν για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Πρόκειται για έναν δροσερό και ισχυρό συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών, που προκαλεί μία έντονη ψυκτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά, βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών από την υπερβολική κατακράτηση υγρών, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει απαλή και λαμπερή.

Το SLIMBOOST3 είναι ένα ισχυρό ενεργό συστατικό, που εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα:

  1. Βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
  2. Βοηθά στην πρόληψη της δημιουργίας και στη μείωση της κυτταρίτιδας
  3. Βοηθά τα λιποκύτταρα να επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα για μια πιο λεπτή σιλουέτα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι ένα καλό μασάζ στις προβληματικές περιοχές 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Βήμα 4: Μην αμελείτε τον ύπνο. Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο ποιοτικός ύπνος προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Ένα από αυτά είναι η σωστή κυκλοφορία του αίματος, που είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Προσπαθήστε να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ.

Βήμα 5: Μειώστε το αλάτι. Όσο περισσότερο νάτριο καταναλώνετε τόσο αυξάνεται η κατακράτηση υγρών στον οργανισμό, επιδεινώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού. Μειώστε το αλάτι κατά το μαγείρεμα και μην αγοράζετε τρόφιμα που περιέχουν νάτριο, όπως είναι τα αλλαντικά, τα παστά και γενικά τα κονσερβοποιημένα προϊόντα.

Βήμα 6: Προσέξτε τι βάζετε στο πιάτο σας. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Είναι γνωστό ότι οι βιταμίνες Ε, Α και C και τα φλαβονοειδή, έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες εξουδετερώνουν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνοντας έτσι την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Το διατροφικό σχήμα που συστήνεται, είναι η αυξημένη πρόσληψη λαχανικών, φρούτων και δημητριακών ολικής άλεσης και η μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών οξέων και νατρίου. Και φυσικά η μέτρια κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.