ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ψάχνετε αποσμητικό; Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το ιδανικό για εσάς;


22 Ιουνίου 2016

ADV3.png

Όλες χρησιμοποιούμε αποσμητικό, σχεδόν 365 ημέρες το χρόνο. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι αυξάνουμε τη συχνότητα, αφού είναι πολύ πιθανό κάποιες φορές να νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε περισσότερο από μία φορά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη ζεστή αυτή περίοδο, που φοράμε πιο ανάλαφρα ρούχα και που οι πόροι της επιδερμίδας μας είναι ανοιχτοί, λόγω αυξημένης θερμοκρασίας, αφαιρούμε πιο συχνά τις τρίχες του σώματός μας, άρα και της μασχάλης –είτε με αποτρίχωση με κερί, είτε με laser, είτε με ξυράφι. Συμπέρασμα; Το αποσμητικό μας πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά φροντίδας και περιποίησης. Αν βρίσκεστε, λοιπόν, στη διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού αποσμητικού, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα παρακάτω:

1. Ενυδάτωση Η μασχάλη είναι μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του σώματος, που εκτίθεται διαρκώς σε «κινδύνους», κυρίως λόγω των μεθόδων αποτρίχωσης που επιλέγουμε, αλλά και της υγρασίας που προκαλείται στο σημείο λόγω της στενής επαφής των ρούχων με την επιδερμίδα. Το αποσμητικό μας, λοιπόν, πρέπει να μας προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση. H NIVEA βρήκε ένα μαγικό τρόπο να συνδυάσει όλα εκείνα τα στοιχεία και τις αξίες της αγαπημένης κρέμας NIVEA, στο πιο περιποιητικό της αποσμητικό, το NIVEA Protect & Care. Πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία ενώ περιέχει πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA.

2. Άρωμα Το αποσμητικό μας ακολουθεί όλη μέρα κάθε μέρα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να μπορούμε να «στηριχτούμε» πάνω του τις δύσκολες στιγμές, για να αποφύγουμε οποιαδήποτε αίσθηση αμηχανίας αλλά και για να νιώθουμε άνετα και όμορφα, όπου κι αν βρισκόμαστε. Το αποσμητικό NIVEA Protect & Care περιέχει το μοναδικό άρωμα της NIVEA. Ένα άρωμα που μας συνοδεύει στην καθημερινότητά μας, ξυπνώντας αγαπημένες αναμνήσεις των παιδικών μας – και όχι μόνο – χρόνων. Παράλληλα, η σύνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς, με αποτέλεσμα να προσφέρει αληθινή αίσθηση φροντίδας και περιποίησης.

3. Διάρκεια Για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, χρειαζόμαστε προστασία που διαρκεί. Ποτέ δεν ξέρουμε αν, για παράδειγμα, η συνάντηση μίας ώρας γίνει πέντε ωρών, ή αν θα κολλήσουμε στην κίνηση, κάτω από τον ήλιο για περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε, ή αν το βράδυ θα προκύψει μία έκτακτη συνάντηση ή ραντεβού. Με 25 χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία αποσμητικής προστασίας, η NIVEA έχει δημιουργήσει το ιδανικό αποσμητικό για όλες τις περιστάσεις. Το Protect & Care συνδυάζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς λόγω και των παραπάνω χαρακτηριστικών.

4. Δυνατότητα επιλογής Το ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται την αγάπη και την προσοχή μας είναι γεγονός. Το ότι όλες θέλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας τη φροντίδα που μας αξίζει είναι, επίσης, γεγονός. Η επιλογή του κατάλληλου αποσμητικού δεν είναι και τόσο δύσκολη, με απαραίτητη προϋπόθεση, να ξέρουμε τι ζητάμε. Όλα όμως, γίνονται ακόμα πιο εύκολα, όταν και το ίδιο το αποσμητικό μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής. Η NIVEA γνωρίζει τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών αλλά και το ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αναζητά το καταλληλότερο για εκείνη. Έτσι λοιπόν, μας προσφέρει το NIVEA Protect & Care τόσο σε μορφή spray όσο και σε μορφή roll-on, ικανοποιώντας τις διαφορετικές μας ανάγκες. Εσύ δεν έχεις παρά να σκεφτείς, τι είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

PicMonkey-Collage-2-2-720x720-1-720x720

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.