ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ice Guard Natural Crystal Rollerball: Φυσικά μεταλλικά άλατα & υπέροχα φυσικά αρώματα σε ένα... φυσικό αποσμητικό


4 Ιουλίου 2015

Η Optima καλωσορίζει την ανανεωμένη σειρά αποσμητικών Ice Guard Natural Crystal Rollerball, με φυσικά μεταλλικά άλατα & νέα φυσικά αρώματα.

Πιο συγκεκριμένα, περιέχει το νέο κρύσταλλο potassium alum, ένα φυσικό δραστικό άλας, το οποίο είναι ιδιαίτερα φιλικό στην επιδερμίδα και αποτελεσματικό, δεν αφήνει άσπρους λεκέδες και δημιουργεί ένα φυσικό φίλτρο προστασίας, διευκολύνοντας έτσι την αναπνοή του δέρματος και διατηρώντας το αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα!

Το αποσμητικό Ice Guard Rollerball δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να απορροφάται και να μπλοκάρει τους πόρους, επιτρέποντας έτσι την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης, αποτρέποντας, παράλληλα, αποτελεσματικά την κακοσμία. Τέλος, περιέχει ένα μίγμα με αλόη βέρα, αμαμηλίδα, πορτοκάλι και σύμφυτο, το οποίο προστατεύει και καταπραΰνει την περιοχή της μασχάλης.

Διατίθεται σε μορφή roll-on και μπορείτε να το βρείτε σε τέσσερα φυσικά αρώματα, λεβάντα, τριαντάφυλλο, λεμονόχορτο και τεϊόδεντρο, για να νιώθετε την αίσθηση της άνοιξης όλη μέρα, αλλά και χωρίς άρωμα γι’ αυτούς που προτιμούν την άοσμη προστασία. Δεν περιέχει parabens, SLS, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και άλλα πρόσθετα.

optima_iceguard_IN

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.