ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Carolyn Murphy: Ένα μοντέλο που διατηρεί τη νεότητά του


13 Οκτωβρίου 2016

carolyn-murphy-2-credit-garance-dore-brvbar-b-for-este-brvbar-be-lauder-global-online-editorial-only-expiry-august-201785424.jpg

Μία από τις "Modern Muses", της Αμερικάνικης Vogue που όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί τη νεότητά της αναλλοίωτη. Ξανθιά, με γαλάζια μάτια διαθέτει πραγματικά χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα μπορεί να ζηλέψει. Χαμογελαστή, κομψή και με classy αισθητική, η Carolyn ξεχωρίζει πάντα στις εμφανίσεις της. Η λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα της είναι ορατή στα natural makeup looks, αλλά και στα πιο έντονα looks, όπου τονίζει τα χαρακτηριστικά της. Στις περισσότερες εμφανίσεις-φωτογραφήσεις της, με makeup τη συναντάμε με κόκκινο κραγιόν και με μάτια σε φυσικές αποχρώσεις. Από το μακιγιάζ της ποτέ δε λείπουν οι ελαφρώς τονισμένες βλεφαρίδες.

Όλη η αυτή η λάμψη -σε μόνιμη βάση- δεν θα μπορούσε να υπάρχει, βέβαια, αν δεν ακολουθούσε τα tips που δεν αλλάζει με τίποτα. Για παράδειγμα, καθώς είναι συνέχεια on-the-go, έχει πάντα μαζί της ένα μπουκάλι νερό που το τελειώνει και το γεμίζει όλη μέρα. Επίσης, μέσα στην τσάντα της έχει πάντα το DoubleWear Makeup To-Go, τη Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme και το Pure Color Envy Sculpting Lipstick in ‘Red Ego’. Όταν, βέβαια, η μία πτήση έρχεται μετά την άλλη, επειδή γνωρίζει πολύ καλά πόσο εύκολα μπορεί να αφυδατωθεί το δέρμα κατά τη διάρκεια αυτών, εμπιστεύεται με κλειστά μάτια το Resilience Lift Restorative Radiance Oil. Όσο για το Νούμερο 1 tip για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο εξαιρετικά γεμάτο πρόγραμμά της, είναι να έχει ως προτεραιότητα καθημερινά λίγο χρόνο με τον εαυτό της, πράγμα που μεταφράζεται σε γυμναστική και ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο.

Αυτό το μοντέλο, με αυτή τη φιλοσοφία και με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσε να εκπροσωπεί άλλον οίκο ομορφιάς, από την Estee Lauder. Στην τελευταία καμπάνια της την είδαμε ως μούσα της νέας κρέμας Revitalizing Supreme +, με το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa.

Αλήθεια όμως τι είναι η Moringa;

Πρόκειται για ένα μαγικό συστατικό που χρησιμοποιεί η Estee Lauder, στη νέα κρέμα της, Revitalizing Supreme+, εκχύλισμα του moringa, γνωστού και ως "δέντρο της ζωής", το οποίο  μπορεί να ξεκλειδώσει τη νεότητά του ίδιου του δέρματός μας και να του χαρίσει σύσφιξη, θρέψη και υγιή λάμψη. Η Carolyn ξεκλείδωσε τη νεότητά της και στο βίντεο που πρωταγωνιστεί μας αποκαλύπτει πώς στη δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα που ζούμε μπορούμε να βρούμε τρόπους να διατηρήσουμε τη νεότητά μας.

Δείτε πώς το κάνει στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=UDFGAhdXVHo

Η Carolyn Murphy ξεκλειδώνει τα συναισθήματά της και η νέα ενυδατική κρέμα της Estee Lauder, Revitalizing Supreme+ με το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa, ξεκλειδώνει τη νεότητά μας, χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα, βοηθώντας το να ανακάμψει από τις ορατές συνέπειες του καθημερινού στρες και απαλάσσοντάς το από τα σημάδια της γήρανσης.

https://www.youtube.com/watch?v=YlcK3wErjio

Εσείς ακόμα ψάχνετε τρόπο να ξεκλειδώσετε τη νεότητά σας;

[gallery-705162]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.