ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σε κάθε μακιγιάζ φροντίζουμε να περιποιούμαστε σωστά την επιδερμίδα μας


TSVIGKOU

23 Δεκεμβρίου 2016

052316-lamer-skin-color-1386-lm-cmyk300.jpg

Αυτή η άποψη ισχύει, όταν τα προϊόντα που επιλέγουμε δεν είναι κατάλληλα για το πρόσωπό μας. Με τη σωστή επιλογή ενυδατικών προϊόντων που περιποιούνται την επιδερμίδα μας και περιέχουν τα ιδανικά συστατικά που χρειάζεται, μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο makeup look και παράλληλα να παρέχουμε ενυδάτωση στο πρόσωπό μας 24 ώρες την ημέρα.

Η La Mer είναι μία εταιρεία που εδώ και χρόνια έχει βάλει τη σφραγίδα της στον τομέα της περιποίησης του προσώπου. Τα προϊόντα της καλύπτουν όλες τις ανάγκες που μπορεί  να έχει το γυναικείο πρόσωπο και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλες.
Σήμερα η La Mer είναι και πάλι στο πλευρό κάθε γυναίκας, φροντίζοντας αυτή τη φορά το makeup look της. Σαφώς βασικός παράγοντας για ένα σωστό μακιγιάζ είναι η ενυδάτωση του προσώπου, γι αυτό και τα προϊόντα της σειράς "Skincolor de la Mer" υπόσχονται ιδανικό makeup look και super ενυδάτωση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάθε προϊόν περιποιείται τη γυναικεία επιδερμίδα όπως της αρμόζει, διατηρώντας την ενυδατωμένη, λαμπερή και σφριγηλή ακόμα και όταν είναι βαμμένη.

Έχοντας ως έμπνευση τις θρυλικές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας και του Miracle Broth, οι experts της La Mer, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει ότι σέβονται τις ανάγκες της επιδερμίδας, ανέπτυξαν τη νέα γενιά μεταμόρφωσης όπου η περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ γίνονται ένα.

Η συλλογή Skincolor de la Mer αποτελείται από όλα τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που έχει ανάγκη να έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της για βραδινό και πρωινό makeup look.

Foundation, concealer, πούδρα και πολυτελή πινέλα, καθώς χωρίς τα σωστά εξαρτήματα δεν μπορούμε να τελειοποιήσουμε το έργο μας.  Τα προϊόντα προσφέρουν το αψεγάδιαστο ‘Look της La Mer’ που έχουμε όλες ανάγκη. Με άλλα λόγια μια υγιή, τέλεια λάμψη που ανανεώνει την ομορφιά της επιδερμίδας και παράλληλα μία απαλή επιδερμίδα μέσω της νέας καινοτομίας Color Capsule Technology για φυσικό αποτέλεσμα, που αναμειγνύεται εύκολα και ομοιόμορφα. Μην ξεχνάτε το μυστικό της ομορφιάς είναι να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας. Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σε καμία γυναίκα και η La Mer το γνωρίζει αυτό. 

Αναλύοντας τα προϊόντα της συλλογής Skincolor de la Mer ξεκινάμε φυσικά από το foundation, "The Soft Fluid Long Wear Foundation " που περιέχει αντηλιακή προστασία SPF 20 και ξεχωρίζει για την ελαφριά, αλλά και πλούσια υφή του


Απαλύνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης, ενυδατώνει εις βάθος και χαρίζει ομοιομορφία. Μια ισχυρή δόση του Miracle Broth ανανεώνει την επιδερμίδα και την εμπλουτίζει με ενέργεια. Τα δύο νέα ισχυρά συστατικά Το ΝΕΟ Soft Velvet Ferment και το The Regenerating Ferment, δημιουργούν νεανικό αποτέλεσμα και υφή που μεταμορφώνει την όψη του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.
Όλα όσα χρειάζεστε από το foundation σας, κρύβονται εδώ:

  • Χρώμα που παραμένει φυσικό
  • Διάρκεια όλη την ημέρα
  • Ανθεκτικό στην υγρασία
  • Προστασία από τις ακτίνες UV, τη ρύπανση και περιβαλλοντολογικές συνθήκες

Επειδή όλες δυσκολευόμαστε να βρούμε τη φυσική μας απόχρωση, η νέα τεχνολογία color capsule της La Mer είναι εδώ για να μιμείται την απόχρωση της επιδερμίδας μας. Το χρώμα φυλακίζεται σε διάφανη κάψουλα, προκειμένου να διατηρεί το χρώμα φυσικό.

Το "The Soft Velvet Ferment" είναι σχεδιασμένο για να  ανανεώνει την επιδερμίδα, η νέα υψηλής απόδοσης Βελούδινη Άλγη ανακαλύφθηκε  βαθιά κάτω από την επιφάνεια του Βόρειου Ατλαντικού. Το απαλό βελούδινο συστατικό απαλύνει την επιδερμίδα και προσφέρει ημιδιάφανο αποτέλεσμα.  
Από την άλλη το "The Regenerating Ferment" είναι κατασκευασμένο με ένα ισχυρό μείγμα φυτικού κυττάρου των φυκών και των θαλάσσιων πεπτιδίων, το αντι-γηραντικό συστατικό βοηθά στην καταπολέμηση των ορατών πτυχών γήρανσης. Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται εμφανώς.
Κάθε γυναίκα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας της αλλά και την ηλικία της έχει διαφορετικές ανάγκες κάλυψης και ενυδάτωσης. Τα προϊόντα της La Mer θα καλύψουν σίγουρα τις ανάγκες κάθε γυναίκας, αρκεί να τις εντοπίσετε και να επιλέξετε το σωστό προϊόν. 



Το concealer της σειράς είναι ιδανικό για να καλύψετε ατέλειες και παράλληλα είναι ένα προϊόν προστατεύει και ανανεώνει την επιδερμίδα, ενώ η πούδρα σχεδιάστηκε με συμμετρικά, επιχρισμένα σωματίδια, που έλκονται μαγνητικά από το δέρμα για άψογο ημιδιάφανο, λαμπερό φινίρισμα.

Τα πινέλα είναι τα βασικά σας εργαλεία για να σας βοηθήσουν να απλώσετε σωστά τα προϊόντα και να πετύχετε το τέλειο look. To foundation brush είναι σχεδιασμένο για εφαρμογή ακριβείας, που προσφέρει εξαιρετική κάλυψη σε όλο το πρόσωπο.Το powder brush είναι ένα πολυτελές  πινέλο ιδανικό για να σεταρει το μακιγιαζ για τέλειο αποτέλεσμα. Πιστέψτε με για τέλειο makeup look, αυτά τα πινέλα δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας. 


Τέλος να κάνετε πάντα σωστή χρήση των προϊόντων. Οι ποσότητες που χρησιμοποιείτε να είναι μικρές, να ανακινείτε καλά τα μπουκάλια και πάντα να τα εφαρμόζετε με ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα πινέλα La Mer.

Τα σημεία διάθεσης είναι τα παρακάτω:

Attica Citylink, Golden Attica, Attica Τσιμισκή Θεσσαλονίκη, Hondos Center Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Hondos Center Κηφισιά, Hondos Center Γλυφάδα, Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, Θεσσαλονίκη 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.