ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βρήκα το μυστικό για νεανική και σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2016

pexels-photo-47401.jpeg

Όσο μεγαλώνουμε όμως, υποβαθμίζεται η ποιότητα και η δυνατότητα των μορίων του υαλουρονικού να συγκρατούν υγρασία, με αποτέλεσμα την απώλεια ενυδάτωσης και την εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα. 
Με την κρέμα της Bioten από τη σειρά HYALURONIC 3D, ανακάλυψα το μυστικό για νεανική και σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα. 
Με την τεχνολογία του τριπλού συστήματος υαλουρονικού οξέος, η κρέμα της Bioten χαρίζει ισχυρή αντιρυτιδική δράση και αποτελεσματική ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που βραβεύθηκε με το βραβείο PRIX DE BEAUTE ως η καλύτερη σειρά περιποίησης προσώπου Ευρείας για το 2016.



Δύο τύποι υαλουρονικού οξέος καθώς και ένας φυσικός διεγέρτης του υπάρχοντος υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, εξασφαλίζουν εκπληκτική ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων χάρη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως.
Συγκεκριμένα, η δράση του HYALURONIC 3D του bioten προσφέρει "Filler υαλουρονικού οξέος", το οποίο γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα, λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή. "Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους", το οποίο διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη. Τέλος ο "φυσικός διεγέρτης υαλουρονικού οξέος" που περιέχεται βοηθά στην αποκατάσταση του βέλτιστου επιπέδου του υαλουρονικού, διεγείροντας τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται.

Γνωρίστε το τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος που σας προσφέρει η σειρά HYALURONIC 3D του bioten και νιώστε άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση, βελτίωση της ελαστικότητας στην επιδερμίδα σας και σημαντική μείωση των ρυτίδων, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!


 

Η σειρά αποτελείται από την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας SPF 15, την αντιρυτιδική περιποίηση νυκτός και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών.
Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές) και έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

 

Οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους επιλέγουν πάντα τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα τους. Γιατί η ενυδάτωση είναι το μυστικό ομορφιάς για κάθε γυναίκα.  H βάση των προϊόντων "BIOTEN" είναι η ΦΥΣΗ. Ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σε αυτή!


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της bioten www.biotencosmetics.com και κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.