ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το μυστικό για διάρκεια στο άρωμά σας


TSVIGKOU

31 Ιανουαρίου 2017

jjj-1280x800.jpg

Αρχικά θα πρέπει να μάθετε ότι ανάλογα με τα συστατικά που περιέχει το άρωμα, κάποια απορροφόνται από συγκεκριμένους τύπους επιδερμίδας, ενώ μερικά άλλα όχι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άρωμα να μένει ή αντίστοιχα να εξατμίζεται από το σώμα μας πολύ γρήγορα. Υπάρχει όμως ένα μέρος, το οποίο αν ψεκάσετε με λίγες σταγόνες , θα δείτε ότι όλοι θα αναρωτηθούν τι άρωμα φοράτε.
Αυτό είναι τα μαλλιά!

[gallery-716211]


Αν ψεκάσετε μόλις δύο φορές τα μαλλιά σας, με το άρωμά σας, σας εγγυόμαστε διάρκεια και έντονη αίσθηση της μυρωδιάς, όλη την ημέρα. Δε χρειάζεται να υπερβάλλετε με την ποσότητα, ούτε να ρίξετε από κοντινή απόσταση. Είναι σημαντικό μάλιστα να αποφύγετε τις ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας. Στις άκρες σας ρίξτε μερικές σταγόνες και απολαύστε τη μυρωδιά του αρώματός σας εσείς αλλά και όσοι περνάνε γύρω σας.

Θα πρέπει ωστόσο να σας ενημερώσουμε ότι το αλκοόλ που περιέχεται στα αρώματα ξηραίνει την τρίχα, γι αυτό ο ψεκασμός στο συγκεκριμένο σημείο είναι καλό να γίνεται σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Όταν δεν τα ψεκάζετε καθημερινά, σίγουρα δε θα έχετε κάποιο πρόβλημα.

Μία διαφορετική λύση είναι να εφαρμόζετε στο σώμα σας ενυδατική κρέμα και όχι απαραίτητα ίδια με το άρωμά σας, αλλά μία απλή. Μία ενυδατωμένη επιδερμίδα απορροφά καλύτερα το άρωμα όταν είναι πάνω στο σώμα, σε σχέση με μία αφυδατωμένη!

[gallery-716212]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.