ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 λόγοι που μας κάνουν να χαμογελάμε κάθε μέρα


TSVIGKOU

6 Φεβρουαρίου 2017

wu-baw1516-060.jpg
  • Είναι συνδεδεμένο με την υγιή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων
  • Βελτιώνει την συναισθηματική υγεία
  • Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική αλληλεπίδραση 
  • Μας κάνει πιο ελκυστικούς
  • Μειώνει το στρες και το άγχος.
  • Παρέχει την ταχύτερη και ευκολότερη μέθοδο ρύθμισης αναπνοής.
     

Και πιστέψτε μας στην καθημερινότητά μας έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε, απλά κάποιες φορές η ρουτίνα επισκιάζει την ομορφιά. Άλλωστε η μαγεία κρύβεται στα απλά πράγματα της ζωής και μέσα από μικρές, καθημερινές πράξεις μπορούμε να απολαύσουμε αρκετές στιγμές γέλιου. Σκεφτείτε μόνοι σας και κάντε μία ανασκόπηση και θα δείτε ότι θα συμφωνήσετε απόλυτα μαζί μας.

Υπάρχει καλύτερος λόγος να χαμογελάσετε από το να ξυπνήσετε και να δείτε το σύντροφό σας, το παιδί σας, το κατοικίδιό σας να σας κοιτάει στα μάτια και να σας χαμογελάει; Προσφέροντας μία βοήθεια σε ένα συνάνθρωπό σας, στο δρόμο το ευχαριστώ συνοδεύεται πάντα από ένα χαμόγελο και είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος. Οι συζητήσεις με φίλους έχουν ανεκτίμητη αξία και πολλές από αυτές συνοδεύονται από στιγμές γέλιου. Όταν κάνετε μία καλή πράξη στα επαγγελματικά σας, στα προσωπικά, στην καθημερινότητά σας πάντα η επιβράβευση θα συνοδευτεί από ένα χαμόγελο. Όλοι έχουμε στιγμές που νιώθουμε σα μικρά παιδιά και τότε ξεχνάμε προβλήματα και άγχη, αφήνουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους. Είναι τόσες οι στιγμές που αυτές οι πέντε μοιάζουν μάλλον τόσο λίγες...


Πολλοί όμως πριν χαμογελάσουμε, αναρωτιόμαστε αν μπορούμε. Αυτή η στιγμή που είναι η πιο απολαυστική και ευεργετική από κάθε άλλη, είναι δύσκολη για πολλούς και ο λόγος είναι τα δόντια. Κανείς δε θέλει να έχει ένα θαμπό χαμόγελο, όλοι μας όμως μπορούμε να λάμψουμε επιλέγοντας την ιδανική οδοντόκρεμα.

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και λεύκανσης δοντιών ΥΟΤUEL είναι αυτό που ψάχνετε για ένα λαμπερό χαμόγελο. Η ΥΟΤUEL περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα που έχουν πατενταρισμένη φόρμουλα και λευκαίνουν με ασφάλεια, χωρίς τριβή αφού έχουν σχεδιαστεί από οδοντιάτρους και μάλιστα τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.


Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για το σύγχρονο τρόπο ζωής και προσφέρουν αποτελεσματική λεύκανση δοντιών, καλλυντική περιποίηση και προστασία του σμάλτου, καταπολεμώντας την τερηδόνα  και φροντίζοντας την πλήρη στοματική υγιεινή!
Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά για αποτελεσματική λεύκανση,  καλλυντική φροντίδα  και ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή : οδοντόκρεμες λεύκανσης, πένα λεύκανσης δοντιών, kit λεύκανσης δοντιών για χρήση στο σπίτι , στοματικό διάλυμα λεύκανσης, τσίχλες λεύκανσης δοντιών.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.yotuel.gr και ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο.
Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε τη ΥΟΤUEL All in One, την πρώτη καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια  με την ελάχιστη τριβή και φροντίζει το σμάλτο, με τριπλή δράση.



Ανακαλύψτε τη YOTUEL και μη σταματάτε να χαμογελάτε, γιατί το γέλιο κάνει καλό! Μας δείχνει όμορφες! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.