ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 προϊόντα που θα σας κάνουν πιο ελκυστικές αυτό το μήνα


TSVIGKOU

2 Μαρτίου 2017

fc011a4c4825fd213d0fbc9b01d327ee.jpg

Αυτό που πρέπει κάθε γυναίκα να προσέχει πάντα ανεξάρτητα από την ηλικία της και το στιλ της, είναι η επιδερμίδα της. Η περιποίηση του προσώπου είναι κάτι που πρέπει καθημερινά να φροντίζουμε. Δεδομένου ότι έχουμε μπει επίσημα στην άνοιξη και ο καιρός όσο περνάνε οι μέρες, θα γίνεται όλο και καλύτερος, προτείνουμε για βασικό προϊόν το αντηλιακό προσώπου. Ανεξάρτητα από την ενυδατική, το foundation, γενικότερα τη βάση προσώπου είναι απαραίτητο χειμώνα, καλοκαίρι να βάζουμε αντηλιακό προσώπου με SPF, minimum 30.


Korres Sunscreen Face Cream Red Grape SPF30

Οι καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την επιδερμίδα


Caudalie Overnight Detox Oil

Μένουμε στην περιποίηση και στα προϊόντα που δρουν κατά τη διάρκεια του ύπνου και έχουν δραστικά αποτελέσματα. Κάθε βράδυ αρκούν 6 σταγόνες από αυτό το λάδι και η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα συνέρχεται από την ημέρα που πέρασε.
Το πρωί η επιδερμίδα είναι φρέσκια, έτοιμη να αντιμετωπίσει την ημέρα.

 


Estée Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick in Rich Red

Ακόμα και άβαφα να είναι τα μάτια μας, με λίγη μάσκαρα αποκτούμε το ιδανικό βλέμμα. Επιπλέον κανένα μακιγιάζ από το πιο φυσικό, έως το πιο έντονο δεν μπορεί να αναδειχθεί αν αυτό το κατά τα άλλα αγαπημένο και αναντικατάστατο προϊόν, δεν μπει στις βλεφαρίδες μας. Αν μας ρωτάτε γιατί το βάζουμε στη λίστα των ελκυστικών προϊόντων, θα σας απαντήσουμε γιατί απλά με άτονο βλέμμα, αντικειμενικά δεν έχουμε πολλές ελπίδες.


Mac Upward Lash Mascara

Το προϊόν που ακολουθεί αρκετές γυναίκες δεν το έχουν στο νεσεσέρ τους, ωστόσο είναι απαραίτητο και χαρίζει λάμψη και εντυπωσιακό βλέμμα. Επιπλέον μας προφυλάσσει από τις ανευπιθύμητες μουντζούρες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, από τη μάσκαρα, τη σκιά στις κάτω ρίζες των βλεφάρων ή το μολύβι ματιών. Η διάφανη πούδρα πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ και να εφαρμόζεται αφού έχει ολοκληρωθεί το μακιγιάζ, με ένα φουντωτό πινέλο και απαλές κινήσεις. Θα δείτε ότι το μάτι σας θα δείχνει ξεκούραστο και επιπλέον δε θα φοβάστε μην προκύψουν υπολείμματα από κάποιο άλλο προϊόν.


Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Αυτά τα beauty trends θα επιλέγουμε σε δύο μήνες

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.