ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αθήνα-Βιέννη με pads στην περιοχή των ματιών


TSVIGKOU

26 Μαρτίου 2017

beauty.jpg

Μία τόσο πρωινή πτήση, απαιτεί το ξυπνητήρι να χτυπήσει και στις 6 το πρωί, οπότε δεν είναι τόσο ξεκούραστο όσο ακούγεται και ιδιαίτερα για την περιοχή των ματιών μου. Η συγκεκριμένη περιοχή με προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς κάθε φορά που κουράζομαι ή που δεν έχω κοιμηθεί αρκετές ώρες, οι μαύροι κύκλοι είναι έντονοι και αισθάνομαι ότι λεπτές γραμμές είναι ακόμα πιο ορατές.
Το τελευταίο που ήθελα όμως είναι να γυρνάω στους δρόμους της Βιέννης με μαύρους κύκλους, γι αυτό πήρα μαζί μου την Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask. Προτείνεται να εφαρμόζεται το βράδυ, ωστόσο εγώ τις έβαλα όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, μέσα στο αεροπλάνο, για να προσγειωθώ στη Βιέννη με ξεκούραστο βλέμμα.


Πριν ανοίξω τη συσκευασία, πίεσα με τα δάχτυλά μου για να εισχωρήσει το υγρό στα pads και την άφησα για λίγη ώρα, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Στη συνέχεια τις τοποθέτησα στα μάτια μου, ακριβώς όπως τις φοράει και η Kendall Jenner και τα άφησα εκεί σίγουρα για ένα τέταρτο-μπορεί και παραπάνω, αν και προτείνετε δέκα λεπτά.

Αρχικά θα πρέπει να σας πω ότι τα pads έχουν ορατά αποτελέσματα αμέσως, ακόμα και όταν δεν τα χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μόλις τις αφαίρεσα, το μάτι μου έδειχνε πιο ξεκούραστο και οι μαύροι κύκλοι είχαν ορατά μειωθεί. Η αύξηση της υγρασίας που δημιουργήθηκε, στη συγκεκριμένη περιοχή βοήθησε στην απορρόφηση του προϊόντος, με αποτέλεσμα το ευαίσθητο δέρμα μου να ενυδατωθεί και να καταπραϋνθεί.
Ό,τι προϊόν δεν είχε απορροφηθεί από τα pads, το εφάρμοσα στα μάτια μου αφού τα αφαίρεσα με τα δάχτυλά μου, για extra ενυδάτωση.
Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε τρομερά και μου χάρισε το ιδανικό βλέμμα για τις διακοπές μου στη Βιέννη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.