ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα σημεία που πρέπει να καλύπτουμε με αντηλιακό


TSVIGKOU

11 Μαΐου 2017

pexels-photo-117379.jpg


Ξεκινάμε από το πρόσωπο και φροντίζουμε πάντα να εφαρμόζουμε αντηλιακό στα αυτιά, το λαιμό και εν συνεχεία στο ντεκολτέ. Τις ημέρες που το φόρεμα, το μπλουζάκι μας έχει V είμαστε ακόμα πιο γενναιώδορες με την ποσότητα. 

Στη συνέχεια φροντίζουμε και τα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε ανοιχτό παπούτσι.

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε αντηλιακά σώματος.

[gallery-716743]

Όσες ψάχνετε αντηλιακό με χρώμα, για να ενυδατώνεστε, να προστατεύεστε από τον ήλιο και παράλληλα να έχετε μία μεσαία κάλυψη στην επιδερμίδα, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί.

[gallery-716656]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.