ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δοκιμάσαμε την black mask και ιδού το συμπέρασμα


TSVIGKOU

9 Ιουνίου 2017

blackmask.jpg

 

  • Βγάλαμε καμία ρυτίδα; 
  • Πρέπει να κάνουμε καθαρισμό;
  • Παραμένει ο μαύρος κύκλος κάτω από το μάτι, ακόμα και μετά τα pads;

Όλα αυτά τα ερωτήματα έπεφταν βροχή, μέχρι που η Νικολέτα πήρε την απόφαση να δοκιμάσουμε τη διάσημη πλεόν black mask. "Ίσως με αυτό το προϊόν, να μη χρειαστεί να κάνουμε καθαρισμό" μου είπε χαρακτηριστικά και έτσι απλά με έπεισε να τη δοκιμάσουμε.
Είναι η μάσκα που απλώνεται στο πρόσωπο και μετά από λίγα λεπτά αφαιρείται ενιαία, κάνοντας βαθύ καθαρισμό.

Από το πρώτο λεπτό που ξεκινήσαμε να την εφαρμόζουμε η μία στο πρόσωπο της άλης, η διαδικασία ήταν απολαυστική. Εγώ ήμουν διστακτική με την ποσότητα, καθώς ήταν ένα προϊόν που δοκίμαζα για πρώτη φορά. Από την άλλη η Νικολέτα επέμενε να απλώνω μεγαλύτερη ποσότητα, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να ξεκολλήσει.

Αφού λοιπόν γίναμε κατάμαυρες στο πρόσωπο κυριολεκτικά, στείλαμε μερικές selfies σε συντρόφους και αδερφές να γελάσουν μαζί μας, καθίσαμε στον καναπέ και περιμέναμε. Έπρεπε να περάσουν 15 ολόκληρα λεπτά και εμείς να είμαστε ανέκφραστες. Η συμφωνία λοιπόν ήταν να μην κοιτάμε η μία την άλλη, για να μη γελάμε με τη μαυρίλα μας. Όσο ήταν αυτό εφικτό...το καταφέραμε!

15 λεπτά μετά
Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε. Πρώτη ξεκίνησα εγώ, όπου τράβηξα με τα δάχτυλά μου τη μάσκα από το πηγούνι και με μία κίνηση, πραγματικά βγήκε ενιαία. Ακολούθησε η Νικολέτα, της οποίας η μάσκα ξεκόλλησε ακόμα πιο εύκολα, αφού ήταν πιο γενναιώδορη με την ποσότητα.

Πάνω στην black mask μπορούσαμε να διακρίνουμε κάποιους από τους πόρους που είχαν καθαρίσει από το πρόσωπό μας και με ένα απαλό χάδι στο πρόσωπο η επιδερμίδα μας ήταν πραγματικά απαλή και ενυδατωμένη. Σαφώς κάποιοι μαύροι πόροι δεν εξαφανίστηκαν, αυτοί όμως απαιτούν καθαρισμό από ειδικό. Στη συνέχεια απλώσαμε την ενυδατική του προσώπου μας και απολαμβάναμε την καθαρή επιδερμίδα μας.

Επειδή λοιπόν αρκετοί με ρωτάτε για την black mask, έχω να σας πω ότι μπορείτε να τη δοκιμάσετε, περιμένοντας όμως ρεαλιστικά αποτελέσματα. Μην περιμένετε από μία απλή μάσκα, το πρόσωπό σας να καθαρίσει εντελώς και να εξαφανιστεί ο παραμικρός μαύρος πόρος. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα το πετυχαίνετε με καθαρισμό από τα χέρια ενός αισθητικού.

Υ.Γ: Δεν είμαι η μόνη που δημοσιεύω φωτογραφία με μάσκα στο πρόσωπο, το έχουν κάνει αρκετές διάσημες στα προφίλ τους, στα social media!
Δείτε την gallery που ακολουθεί είναι απολαυστικές!

[gallery-716995]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.