ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Color your Day: 3 editors του Jenny.gr μιλούν για ό,τι τους φτιάχνει τη διάθεση


4 Ιουλίου 2017

aphrolove.jpg

Η Νίκη οραματίζεται το μπλε

Μία από τις ωραιότερες στιγμές μέσα σε μία ζεστή ημέρα του καλοκαιριού είναι όταν φθάνω σπίτι μετά τη δουλειά, κάνω ένα γρήγορο ντους που με αναζωογονεί και ξεκινάω την πρακτική μου στη yoga. Είτε μισή ώρα, είτε μία ολόκληρη, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως απολαμβάνω το σώμα μου να ανοίγει, το οξυγόνο να εισχωρεί στα ζωτικά μου όργανα και την ευφορία να με κατακλύζει. Πολλές φορές κλείνω τα μάτια και οραματίζομαι το μπλε χρώμα. Ένα χρώμα που για τους περισσότερους ταυτίζεται με το ελληνικό καλοκαίρι (ουρανός, θάλασσα), αλλά για εμάς που ασκούμε την πρακτική της yoga είναι και το χρώμα του πέμπτου τσάκρα, του τσάκρα του λαιμού, που σχετίζεται με την επικοινωνία και τη μουσικότητα. Τώρα που το σκέφτομαι, πολλά από τα props που χρησιμοποιώ στη yoga έχουν μπλε χρώμα. Το στρωματάκι μου, οι ιμάντες μου, το μπουκαλάκι με το νερό μου. Ακόμα και τα ξυραφάκια BIC Soleil Bella, που χρησιμοποιώ είναι και αυτά στις αποχρώσεις του μπλε.

Γιατί ναι, να το πω κι αυτό, δεν μπορώ να κάνω πρακτική αν δεν νιώθω καλά προετοιμασμένη και λέγοντας προετοιμασμένη, εννοώ ότι θέλω να αισθάνομαι το σώμα μου λείο, χωρίς την παραμικρή τριχούλα να μου χαλάει το ζεν. Πολλές φορές μάλιστα πριν ξεκινήσω τη yoga κάνω ένα γρήγορο τσεκ σε σημεία-κλειδιά, όπως οι μασχάλες. Και το BIC Soleil Bella μου εξασφαλίζει άψογο έλεγχο για άνετο ξύρισμα χάρη στο καμπυλωτή λαβή του με μαλακό grip! Με τις 4 ανεξάρτητες κινητές λεπίδες το ξύρισμα γίνεται παιχνίδι! Όλα καλά; Εντάξει τότε, μπορώ να ξεκινήσω!

Η Αφροδίτη είναι η pink lady

Δύο πράγματα με ορίζουν και όσοι με ξέρουν καλά μπορούν να συμφωνήσουν: Μου αρέσει το ροζ - αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κάποιος βλέποντας τα αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι μου, τα ρούχα που φοράω αλλά και την αφηρημάδα μου. Είναι γεγονός πως πολλές φορές το μυαλό μου βρίσκεται αλλού. Το παραδέχομαι. Δεν το κάνω επίτηδες, αλλά ξέρετε πώς είναι αυτά, αν τρέχεις όλη την ημέρα, κάτι θα ξεχάσεις! Γι' αυτό το λόγο, προσπαθώ να είμαι πάντα προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο -και με αυτό εννοώ πως η τσάντα μου περιλαμβάνει από κραγιόν, μέχρι παυσίπονα, μέχρι power bank και μία polaroid (γιατί στιγμές είναι αυτές, μην τις χάσουμε). Θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς ως την τσάντα της Mary Poppins.

Βέβαια, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, αναγκαστικά πρέπει να προστεθούν κάποια έξτρα αντικείμενα, όπως πχ. αντηλιακό και, φυσικά, το ξυραφάκι μου. Σας φαίνεται περίεργο; Καθόλου! Σκεφτείτε όλες τις φορές που δεν προλάβατε να κάνετε το απαραίτητο beauté και βρεθήκατε σε μία κατάσταση που έπρεπε να δείξετε τα πόδια σας. Επειδή εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές σε τέτοια κατάσταση, πριν φύγω απ' το σπίτι, ρίχνω μέσα ένα ξυραφάκι BIC Miss Soleil - εννοείται σε χρώμα ροζ, για να είμαι έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση. Άνετο ξύρισμα με στυλ, αφού η λαβή του BIC Miss Soleil με σχέδια λουλουδιών μου φτιάχνει τη διάθεση! Δεν σε φοβάμαι, καύσωνα!

Κοραλλί Κοραλλί είναι το χρώμα που ταιριάζει στην Τίνα πιο πολύ

Το κοραλλί είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα για εμένα. Στα μήλα, στα χείλη, στα νύχια μου επιλέγω τη συγκεκριμένη απόχρωση σχεδόν για κάθε summer εμφάνισή μου. Τι και αν τα νεσεσέρ μου είναι γεμάτα από διάφορα χρώματα, λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου (τα καλά του να είσαι beauty editor του Jenny), εγώ επιμένω στο κοραλλί. Είναι chic, δημιουργεί αντίθεση με τη μαυρισμένη μου επιδερμίδα και μου φτιάχνει τη διάθεση.

Ακόμα και τα BIC Soleil Lady ξυραφάκια, που δε λείπουν από το καλοκαιρινό μου τσαντάκι, είναι σε αποχρώσεις από ανοιχτό κίτρινο, μέχρι ζωηρό κοραλλί. Για να συνδυάζονται με τα υπόλοιπα beauty items αρμονικά. Γιατί η κομψότητα φαίνεται από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες. Και γιατί χαρίζουν καταπληκτικά αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ τα 4 λαμπερά του χρώματα ταιριάζουν στην κάθε μου διάθεση.


Φύγαμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.