ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς αντιμετωπίζουμε το κάψιμο από τον ήλιο;


TSVIGKOU

10 Ιουνίου 2017

pexels-photo-257832.jpg

 

Ωστόσο συμβαίνει, ιδιαίτερα στις πρώτες επισκέψεις μας στην παραλία. Λίγο αν αφεθούμε και κάτσουμε παραπάνω στον ήλιο και μάλιστα τις ακατάλληλες ώρες, το κάψιμο έχει γίνει και το καταλαβαίνουμε όταν επιστρέψουμε σπίτι μας.

Πώς το αντιμετωπίζουμε λοιπόν;

Απομακρυνθείτε από τον ήλιο

Όταν νιώσετε ότι η επιδερμίδα σας έχει αρπάξει παραπάνω χρώμα από το επιτρεπτό, πρέπει να βρείτε σκιά να καθίσετε. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, προτείνετε η κάλυψη της περιοχής που έχει καεί. Αν συμβαίνει στο πρόσωπο, φορέστε καπέλο. 

Πλυθείτε προσεχτικά

Αποφύγετε το καυτό μπάνιο σε κάθε περίπτωση, καθώς θα κάνει ξηρή την επιδερμίδα και θα αυξήσει τη θερμοκρασία στη συγκεκριμένη περιοχή. Προτιμήστε ένα χλιαρό προς κρύο μπάνιο, το οποίο θα σας ανακουφίσει και αποφύγετε το τρίψιμο με σκληρά προϊόντα. Ξεχάστε το scrub ή κάποιο σφουγγάρι σώματος.

Πιείτε αρκετό νερό

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε ενυδατωμένο τον οργανισμό σας. Να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό και να πίνετε συνεχώς.

Χρησιμοποιήστε after-sun

Ένα εξαιρετικά ενυδατικό και καταπραϋντικό προϊόν μετά την ηλιοθεραπεία θα αναπληρώσει την υγρασία και θα βοηθήστε στη θεραπεία του δέρματος. Να είστε γενναιόδωροι με την ποσότητα και να εφαρμόζετε ξανά και ξανά.

[gallery-717000]

Μη βιαστείτε να επιστρέψετε στον ήλιο

Ακόμα και αν το κάψιμο φαίνεται να υποχοωρεί, είναι σημαντικό αυτές οι ερεθισμένες περιοχές να μην εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.