ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να ταξιδέψετε σε εξωτικά μέρη μέσα από την beauty ρουτίνα σας!


TSVIGKOU

14 Ιουνίου 2017

beach-1835452-960-72013581.jpg

Από την πρώτη ημέρα που ο καιρός άρχισε να είναι πιο ζεστός, μπήκα και εγώ σε ανάλογο mood. Βρισκόμουν στο κέντρο της Αθήνας αλλά έβρισκα τρόπο και ξέφευγα, ταξίδευα μέχρι τη μακρινή Ταϊτή. Το μεγαλύτερο νησί των Προσήνεμων Νήσων όπου οι παραλίες του είναι καταγάλανες, τα νερά του κρυστάλλινα και το πράσινο χρώμα της φύσης το συναντάς σε όλες του τις εκδοχές.

Αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνω, κάθε ημέρα να ταξιδεύω νοερά μέχρι εκεί, δείτε ποια είναι η summer beauty ρουτίνα μου.

Επιλέγω προϊόντα Hei Poa, τα οποία διαθέτουν το απόλυτο μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα που νοερά σε ταξιδεύει σε παραλίες της Ταϊτής!

Ξεκινώντας από την αντηλιακή προστασία, έχω πάντα μαζί μου στο νεσεσέρ το αντηλιακό "Monoi dry oil Tiare Spray" με SPF30. ¨Ενα άκρως εξωτικό καλοκαίρι με το ξηρό λάδι Monoi, με άρωμα Tiare και SPF30 για υψηλή προστασία από τον ήλιο. Είναι αδιάβροχο και εγγυάται εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή χάρη στη μη λιπαρή υφή του.
Προσωπικά επειδή έχω λευκή επιδερμίδα επιλέγω SPF30, όμως για τις πιο σκουρόχρωμες και τις πιο μαυρισμένες υπάρχουν και χαμηλότεροι δείκτες όπως το SPF 15 και SPF 6.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, μετά την παραλία και μετά από ένα δροσερό μπάνιο, το σώμα μου έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Ταμπονάρω με μία πετσέτα το νερό και εφαρμόζω την κρέμα που μετατρέπεται σε λάδι "Nutritive Sap". Με ενυδατώνει, αφήνει μία άκρως καλοκαιρινή γυαλάδα στο σώμα μου, ενώ παράλληλα το άρωμά του διαρκεί για ώρες στο σώμα μου.

Τις ημέρες που θέλω ακόμα πιο έντονη λάμψη στο σώμα μου, εφαρμόζω μερικές σταγόνες από το "Pure Tahiti Monoi Oil Frangipani". ΄Ενα άκρως εξωτικό λάδι Monoi πολλαπλών χρήσεων σε συνδυασμό με λάδι από εξωτικά άνθη. Το συγκεκριμένο προϊόν, το χρησιμοποιώ και στις άκρες των μαλλιών μου, όταν έχουν ανάγκη από ενυδάτωση. Προτείνω να το έχετε πάντα στο ντουλάπι του μπάνιου σας, καθώς προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από την ξηρότητα το δέρμα αλλά και τα μαλλιά. Επιπλέον ενώ αν αισθανθείτε ότι θέλετε να ταξιδέψετε νοητά, ενώ είστε ακόμη στην πόλη, απλώστε μια ποσότητα στην επιδερμίδα σας και απλά αφεθείτε!

Τέλος για τη φροντίδα των μαλλιών μου επιλέγω το "Shampoo Balm Tiare". Μαλακώνει και επανορθώνει τα μαλλιά και το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής, χάρη στο ασύγκριτο λάδι Monoi. Τα αποτελέσματα του σαμπουάν στα μαλλιά μου είναι απίστευτα, τα κάνει μαλακά, λαμπερά και δίνει όγκο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση το καλοκαίρι που τα μαλλιά μου θέλουν ιδιαίτερη ενυδάτωση και παράλληλα θέλουμε το άρωμά τους να θυμίζει μέρη εξωτικά.


Ανακαλύψτε κι εσείς τη σειρά προϊόντων Hei Poa και εντάξτε τα στην καθημερινή σας περιποίηση. Θα δείτε ότι θα ταξιδέψετε σε μέρη μαγικά, εξωτικά ακόμα και αν βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης σας!

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τα σημεία πώλησης της HEI POA στο www.heipoa.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.