ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα αποφύγουμε το καλοκαιρινό ξεφλούδισμα;


TSVIGKOU

16 Ιουνίου 2017

vacation-2218989-960-720.jpg

 

Τι κάνουμε λάθος; Πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

Αρχικά το ξεφλούδισμα προκύπτει συνήθως, μετά από έγκαυμα. Άρα σημαίνει ότι έχουμε κάτσει στον ήλιο χωρίς την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Αυτό είναι το πρώτο και ίσως το πιο σοβαρό λάθος για την υγεία μας. Δεν καθόμαστε στον ήλιο και ιδιαίτερα τις ακατάλληλες μεσημεριανές ώρες, χωρίς αντηλιακό με minimum δείκτη προστασίας 30SPF.

Έπειτα είναι απαραίτητη η ενυδάτωση με after sun. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι για χρήση, μετά την έκθεση στον ήλιο. Προστατεύουν, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και φυλακίζουν το μαύρισμα.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνετε scrub όταν έχετε μαυρίσει. Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες να ξεφλουδίσετε. Απολέπιση κάνετε πριν εκτεθείτε στον ήλιο, για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να μαυρίσει πιο εύκολα.

Σε περίπτωση που ξεφλουδίσετε

Αν λοιπόν κάτι πάει στραβά και αρχίζει η επιδερμίδα σας ξεφλουδίζει, το πρώτο DON'T είναι να μην πειράξετε οτιδήποτε στο δέρμα σας. Βρίσκεται ενυδατικά προϊόντα-βοηθάνε και τα after sun- και με ταμποναριστές, απαλές κινήσεις, τα εφαρμόζετε στο δέρμα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.