ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς απλώνουμε σωστά τα προϊόντα ενυδάτωσης;


TSVIGKOU

3 Αυγούστου 2017

face-cream.png

Ας δούμε ξεχωριστά κάθε μέρος του προσώπου:

Μάτια: Μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο. Ιδανικά χρησιμοποιήστε τον παράμεσο, για να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε. Εφαρμόστε την κρέμα και ακολουθήστε την κυκλική πορεία, την οποία σας υποδεικνύει το οστό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγοι οι πόροι και η κρέμα θα απορροφηθεί και θα κινηθεί από μόνη της ανοδικά.

[gallery-715803]

Διαβάστε ακόμα: H beauty editor του jenny.gr δοκίμασε το Jamsu

 

Ενυδατική προσώπου: Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και τρίψτε απαλά προς τα πάνω για να βοηθήσετε στην ανόρθωση του δέρματος. Οι κινήσεις είναι πάντα ανοδικές, αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Επίσης, προτιμήστε να είναι από έξω προς τα μέσα. Ο λόγος είναι ότι η επιδερμίδα τείνει να είναι πιο λιπαρή στο κέντρο του προσώπου, οπότε, χρειάζεται και λιγότερη ενυδάτωση εκεί.

[gallery-716415]

Extra Info: Μην αμελείτε να ενυδατώνετε λαιμό και ντεκολτέ, ακολουθώντας την ίδια τακτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.