ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare Tips από τους experts του Hollywood


TSVIGKOU

23 Αυγούστου 2017

Skincare Tips από τους experts του Hollywood

Αναζητήσαμε τα skincare tips των experts αισθητικών του Hollywood που εμπιστεύονται διάσημες όπως η Chrissy Teigen, η Cindy Crawford και η Demi Moore και είδαμε ότι μας συμβουλεύουν να:

  • Κάνουμε απολέπιση καθημερινα: Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές, ωστόσο το Hollywood υποστηρίζει ότι κάλουμε καθημερινή απολέπιση με προϊόντα που δεν είναι "σκληρά" προς την επιδερμίδα μας. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε τα προϊόντα να διεισδύσουν καλύτερα στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος.
  • Καθαρίζουμε το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα: Μία γνωστή συμβουλή, την οποία ωστόσο αμελούμε. Η πρώτη κίνηση πριν κοιμηθούμε και μόλις ξυπνήσουμε είναι να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας, ακόμα και αν δεν έχουμε εφαρμόσει τίποτα στο πρόσωπό μας. Και μάλιστα συμβουλεύουν να αφιερώνουμε χρόνο και να μην κάνουμε βιαστικά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

    [gallery-717036]
  • STOP στη ζάχαρη: Αν θέλουμε να αποφύγουμε τα πρώτα σημάδια γήρανσης, εκτός από μία καλή αντιγηραντική κρέμα, σταματάμε και την ζάχαρη ή μάλλον την περιορίζουμε.

    Διαβάστε ακόμα: "Θρεπτικά συστατικά κατά της γήρανσης του δέρματος"
  • STOP στο STRESS: Είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που σχετίζεται με τη γήρανση του δέρματος. Το άγχος δεν κάνει κακό μόνο στην υγεία, κάνει κακό και στο δέρμα.
  • Αντιγηραντικά προϊόντα ακόμα και στα 20: Κι όμως οι skin experts του Hollywood συμβουλεύουν προληπτικά να χρησιμοποιούμε αντιγηραντικά προϊόντα από την ηλικία των 20.

    ​[gallery-716415]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.