ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Early Morning Tip: Το boost ενυδάτωσης που θα αλλάξει την επιδερμίδα σας


TSVIGKOU

20 Σεπτεμβρίου 2017

c08a05594652ada4c6f60696be5b0c87-chilling-bedroom-cosy.jpg

Μετά τις πρώτες γουλιές καφέ, ακολουθεί η προετοιμασία μας στον καθρέφτη και το ντύσιμο. Προσωπικά επιλέγω τα ρούχα που θα φορέσω στο γραφείο, από την προηγούμενη ημέρα, έτσι ώστε να μη χάνω χρόνο το πρωί.

Χθες δοκίμασα και ένα beauty trick, το οποίο είχε αποτέλεσμα. Αφού έπλυνα το πρόσωπό μου, πήγα να φτιάξω καφέ ενώ παράλληλα κρατούσα τυλιγμένο σε μια πετσέτα ένα παγάκι και έκανα απαλό, κυκλικό μασάζ. Στη συνέχεια άπλωσα serum και ενυδατική στο πρόσωπο και τα μάτια. Άφησα την υγρασία των προϊόντων στο πρόσωπό μου να υπάρχει. Συνέχισα με το ντύσιμο και το styling των μαλλιάν μου και συνέχεια έκανα ένα γρήγορο makeup look.

Διαβάστε ακόμα: Πώς αντιμετωπίζουμε τα κουρασμένα-ταλαιπωρημένα μάτια;

 

Σε σχέση με άλλες φορές που εφάρμοζα ενυδατική και την έτριβα αρκετά, ώστε να απορροφηθεί και να μπορέσω να βαφτώ, χθες το πρόσωπό μου έδειχνε πιο λαμπερό και ενυδατωμένο. Αυτά τα πέντε λεπτά που πέρασαν μέχρι να ντυθώ και να φτιάξω τα μαλλιά μου, αρκούσα για να τραβήξει η επιδερμίδα μου την υγρασία των προϊόντων και να ενυδατωθεί σωστά.
Βλέπετε δεν αρκεί μόνο να έχουμε μια κρέμα και να την απλώνουμε στα σημεία που πρέπει, είναι απαραίτητο να δίνουμε χρόνο στα προϊόντα να δράσουν.

Extra Info: Πολλές φορές ίσως αυτή είναι η αιτία που δε βλέπετε αποτελέσματα στα skicare προϊόντα που έχετε επιλέξει.

Επειδή θέλω λαμπερό-φυσικό αποτέλεσμα στη βάση, να σας πω ότι ανακατεύω μία δόση από το serum μου με άλλη μία από το foundation. Κάνω mix των προϊόντων και δημιουργώ τη βάση. Στη συνέχεια επιλέγω creamy blush για fresh & healthy look. Άλλωστε αυτό είναι το top beauty trend της εποχής μου, αλλά επιπλέον πάντα ήμουν λάτρης της φυσικής βάσης, ιδιαίτερα για morning looks.

Δείτε εδώ όλα όσα χρειάζεστε για ένα ελαφρύ makeup look

 

Σας προτείνω να δοκιμάσετε creamy blush. Δίνουν χρώμα και λάμψη στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα δείχνει τόσο fresh.
Σας παρουσιάζω κάποια από αυτά τα προϊόντα, στην gallery που ακολουθεί.

 

[gallery-621642]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.