ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί η κρέμα σας πρέπει να περιέχει βιταμίνη C;


TSVIGKOU

27 Σεπτεμβρίου 2017

tumblr-inline-nci52ctbnr1sc7f88.jpg

Σαφώς ένας από τους στόχους που έχουμε και που σηματοδοτεί την καλή υγεία της επιδερμίδας, είναι και το λαμπερό δέρμα. Ένα από τα συστατικά που προσφέρει λάμψη αλλά και πολλά ακόμη που είναι απαραίτητα, είναι η βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού μας, αλλά και του δέρματος. Σύμφωνα με μελέτες αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα, προσφέρει λάμψη αλλά και σύσφιξη, ενισχύει την κυτταρική ανάλαση και έτσι βοηθάει στην επούλωση τραυμάτων. Μειώνει τις επιπτώσεις της υπερέκθεσής μας στον ήλιο αλλά και αυτές της έκθεσής μας στο χλώριο.

Υπάρχουν αρκετές DIY συνταγές όπου μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας προϊόντα-κρέμα, serum- με βασικό συστατικό τη βιταμίνη C. Ωστόσο μπορείτε να βρείτε στην αγορά προϊόντα πλούσια σε βιταμίνη C αλλά και σε πολλά ακόμη πολύτιμα συστατικά, που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά που αξίζει να δοκιμάσετε, δεδομένου ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας.

[gallery-717528]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.