ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Υπάρχει τρόπος να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες;


TSVIGKOU

12 Οκτωβρίου 2017

tumblr-o6ihsvap9o1qgn23wo1-500.jpg

Η πρόληψη και η περιποίηση από μικρή ηλικία είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την επίτευξη των στόχων. Επιπλέον ο συνδυασμός της σχολαστικής περιποίησης και της επιλογής ποιοτικών και κατάλληλων για τις ανάγκες της επιδερμίδας προϊόντων φέρουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο για όλες να ανακαλύψουμε από την αρχή τα κατάλληλα προϊόντα.

Εγώ στάθηκα τυχερή σε αυτό, καθώς εμπιστεύομαι τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας, καθώς στοχεύουν σε αυτές. Ο λόγος φυσικά για τα προϊόντα bioten, τα οποία χρησιμοποιώ χρόνια και για μία ακόμη φορά μου επιβεβαίωσαν με τα καινοτόμα προϊόντα που δημιούργησαν, ότι η επιλογή μου είναι ολόσωστη.

Η σειρά bioten MultiCOLLAGEN είναι αυτή που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να εξαφανίσει τις ρυτίδες από το πρόσωπό της. Και ποια δεν το θέλει αυτό;

Διαθέτει ένα καινοτόμο, αντιρυτιδικό σύστημα που αναζωογονεί το δέρμα χάρη στη μοναδική του φόρμουλα. Η επιτυχία του βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό δύο βασικών συστατικών: το collagen restorer, ένα ισχυρό πεπτίδιο που γεμίζει το εσωτερικό των ρυτίδων κι έχει κερδίσει το βραβείο «25 Χρόνια Καινοτομίας» στην παγκόσμια έκθεση In-Cosmetics, και το active natural collagen που βοηθά στην αποκατάσταση του κολλαγόνου του δέρματος, ενισχύοντας την ενυδάτωση και βελτιώνοντας την πληρότητά του.

Η σειρά MultiCOLLAGEN αποτελείται από τρία προϊόντα, την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύχτας καθώς και το συμπυκνωμένο αντιρυτιδικό ορό, ο οποίος πάντα προηγείται για να προετοιμάσει την επιδερμίδας. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ορός διαθέτει μία σπουδαία καινοτομία που ενεργοποιεί τους τρεις τύπους κολλαγόνου του δέρματος. Ως ένα από τα πιο σημαντικά πρωτεϊνικά συστατικά, το κολλαγόνο αποτελεί το 75% του ανώτερου στρώματος του δέρματος και είναι αυτό που χαρίζει απαλότητα, σταθερότητα και δύναμη στο δέρμα. Όπως καταλαβαίνεται είναι απαραίτητο πριν από την κρέμα ημέρας αλλά και νυχτός, να εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες από το serum/ορό.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ για να κάνω ακόμα πιο λαμπερή-ενυδατωμένη τη βάση του μακιγιάζ μου. Μία σταγόνα στο foundation αρκεί για να έχω την τέλεια βάση.

Από την πρώτη εβδομάδα χρήσης θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας MultiCOLLAGEN περιέχει SPF 10 και IR & VL protection. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε άμεσα την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, ενώ η υφή θα είναι πιο λεία και απαλί. Σε βάθος χρόνου θα δείτε ότι οι ρυτίδες θα μειωθούν και σύμφωνα με τις μελέτες έως και 23%.

Με τη σειρά της η κρέμα νυχτός ξεκουράζει την επιδερμίδα. Κάτι που το έχει ανάγκη κάθε γυναίκα, που ζει έντονα την καθημερινότητά της. Σύμφωνα με μελέτες με τη σχολαστική χρήση από την πρώτη εβδομάδα οι ρυτίδες μειώνονται έως 18% και οι λεπτές κατά 67%

Αν λοιπόν ακολουθήσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς και εφαρμόζουμε σε καθαρή επιδερμίδα ορό πρωί και βράδυ και στη συνέχεια την ενυδατική θα δούμε το πρόσωπό μας αναδιαμορφωμένο έως 86%, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται κατά 26% και τις λεπτές γραμμές να έχουν εξομαλυνθεί κατά 81%. Σε κάθε περίπτωση ενυδατώνουμε λαιμό αλλά και ντεκολτέ με απαλές, ανοδικές, κυκλικές κινήσεις για καλύτερη απορρόφηση.

FYI: Το νέο bioten MultiCOLLAGEN είναι η νέα σειρά περιποίησης προσώπου που προτείνει η Έλενα Παπαρίζου, ambassadress του bioten, εντυπωσιασμένη από τα θεαματικά του αποτελέσματα! Το νέο μυστικό ομορφιάς της είναι τα καινούργια προϊόντα, bioten multiCOLLAGEN, τα οποία και σας καλεί να ανακαλύψετε μαζί της!
Επιπλέον και τα τρία προϊόντα της σειράς έχουν τιμή κάτω των 10 ευρώ. Ακόμα σκέφτεστε αν πρέπει να τα αγοράσετε;

Τα νέα προϊόντα bioten MultiCOLLAGEN είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, παραφίνη και χρωστικές ουσίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.