ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 φυσικοί τρόποι να αποκτήσετε λευκά δόντια


TSVIGKOU

30 Οκτωβρίου 2017

j-m5rk7v61534.jpg

 

Κάποιοι φυσικοί τρόποι για να γίνουν πιο λευκά τα δόντια μας είναι οι εξής:

Βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα

Το βούρτσισμα των δοντιών σας μετά από κάθε γεύμα είναι κάτι που συμβουλεύουν οι οδοντίατροι από την παιδική ηλικία. Είναι ένα από τα βασικά μυστικά για να διατηρούν τα δόντια το λαμπερό τους χρώμα. 

Διαβάστε ακόμα: Γιατί όλοι χρησιμοποιούν τη μαύρη οδοντόκρεμα;

 

Λάδι Καρύδας

Το έλαιο καρύδας έχει πολλές χρήσεις, μία από αυτές είναι και η ενίσχυση του λευκού χρώματος των δοντιών. Αρκεί να πάρετε μια μικρή ποσότητα και να τρίψετε τα δόντια σας για περίπου 20 λεπτά, καθημερινά. Εκτός ότι τα δόντια σας θα γίνουν πιο λευκά, επιπλέον οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες της καρύδας, προστατεύουν και τα ούλα σας.

Φλούδες εσπεριδοειδών

Τα εσπεριδοειδή όπως τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, έχουν όξινες ιδιότητες στις φλούδες τους, οι οποίες βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων στα δόντια. Αποφύγετε το συχνό τρίψιμο τψν δοντιών με οξέα, καθώς μπορεί να φθαρεί το σμάλτο. Αφού εφαρμόσετε τις φλούδες, βεβαιωθείτε ότι ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό.

Και επειδή μιλάμε για λαμπερά χαμόγελα, μετά την υγεία των δοντιών σας, καλό είναι να είστε προσεχτική και με την ενυδάτωση των χειλιών σας.

Ένα lip balm δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας, από το νεσεσέρ σας. Σε καθημερινή βάση να τα ενυδατώνετε για να είναι λεία και απαλά.

[gallery-717407]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.