ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Gabrielle Chanel: Πολυτέλεια και κομψότητα οι δύο λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το νέο άρωμα του Γαλλικού Οίκου


TSVIGKOU

16 Νοεμβρίου 2017

158986.jpg

Όταν αναφερόμαστε στα προϊόντα ομορφιάς του οίκου Chanel, απευθείας μας έρχονται στο μυαλό iconic προϊόντα όπως το άρωμα, η κλασσική κόκκινη απόχρωση στο κραγιόν, η μάσκαρα που κάνει πλούσιες τις βλεφαρίδες και το βλέμμα γίνεται έντονο. Προϊόντα που έχουν αγαπήσει γυναίκες κάθε γενιάς, που έχουν ως στόχο την κομψότητα, την πολυτελή περιποίηση του εαυτού τους.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που ο οίκος Chanel κυκλοφόρησε το τελευταίο του άρωμα. Σήμερα υποδεχόμαστε μια νέα beauty άφιξη, αυτή που μας κάνει να ανακαλύψουμε την επόμενη signature μυρωδιά μας.

Ένα ακόμη προϊόν έρχεται να προστεθεί στα διαχρονικά κομμάτια ομορφιάς του Γαλλικού οίκου. Ο τίτλος του, προς τιμήν της Coco Chanel, όσο για τις νότες του σαγηνευτικές και πολύτιμες.

Το "Gabrielle Chanel", το νέο άρωμα του οίκου Chanel ανήκει στην κατηγορία των floral. Η σύνθεσή του βασίζεται σε λευκά άνθη, που κάθε ένα έχει τη δική του ξεχωριστή μυρωδιά. Ylang- ylang, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και tuberose, τα πέντε λευκά άνθη που συνέδεσε μεταξύ τους ο αρωματοποιός του οίκου Olivier Polges και δημιούργησε ένα άρωμα με προσωπικότητα. Ένα άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις και έχει αγαπηθεί από γυναίκες που αγαπάνε το κλασσικό, κομψό στιλ αλλά και από εκείνες που θέλουν να είναι in-fashion.

Τόσο η μυρωδια του, όσο και ο σχεδιασμός του μπουκαλιού πληρούν τις πολυτελείς προϋποθέσεις που χαρακτηρίζουν τον οίκο. Αξίζει να μάθετε ότι το άρωμα ήταν έτοιμο πριν πέντε χρόνια, ωστόσο το μπουκάλι έπρεπε να τελειοποιηθεί.

Δε μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα, η μόνη ομοιότητα είναι το τετράγωνο σχήμα που έχουν όλα τα θρυλικά αρώματα Chanel. Βλέποντάς το από το πλάι οι γυάλινες πλευρές του συγκλίνουν στο κέντρο του μπουκαλιού. Κάθε όψη του αντανακλά πλήρως το φως. Μικρές λεπτομέρειες που προσθέτουν χάρη στο άρωμα, η ετικέτα και το καπάκι, που είναι σε matte απόχρωση ανάμεσα στο χρυσό και το ασημί. Ένα χρώμα που εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί από το τμήμα Haute Couture της Chanel.

Προσωπικά το έχω λατρέψει, είναι από τα αρώματα που ταιριάζουν στη γυναίκα που θέλει να νιώθει δυναμική, κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ένα άρωμα που ήρθε για να μείνει, όπως και κάθε δημιουργία του Γαλλικού οίκου. Αρκεί μία φορά να το μυρίσετε, για να του δώσετε μια θέση στο ντουλάπι με τα εκλεκτά, πολύτιμα αρώματά σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.