ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

4 θεραπείες προσώπου χωρίς νυστέρι


21 Νοεμβρίου 2017

80edbde2f13fa9b8abcf23f2d17c3a98.jpg

Το 2017 όλα είναι δυνατά με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Η μη επεμβατική χειρουργική δεν είναι μύθος, είναι πραγματικότητα και μπορεί κάθε γυναίκα να απολαύσει επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε λογικό κόστος. 

Παρεμβάσεις που στο παρελθόν απαιτούσαν νυστέρι για να επιτευχθούν, πλέον δίνουν τη θέση τους σε νέες γενιές θεραπειών, οι οποίες έχουν τεράστια άνοδο, καθώς έχουν το επιθυμητό φυσικό αποτέλεσμα, σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς χειρουργική διαδικασία.

Ο πλαστικός χειρούργος Δρ Δημήτριος Δρακωτός μας αναφέρει τις  κυριότερες θεραπείες, των οποίων η διαδικασία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι άνετη, γρήγορη, ανώδυνη και μας επιτρέπει να επιστρέψουμε στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.

  1. Η διάπλαση της μύτης με υαλουρονικό οξύ.  Με ειδική τεχνική, τοποθετούνται λεπτές βελόνες, οι οποίες περιέχουν μικρές ποσότητες υαλουρονικού οξέος σε επιλεγμένα σημεία με αποτέλεσμα ανάλογα με το πρόβλημα να σηκωθεί μια γαμψή μύτη, να ευθειαστεί μια καμπούρα και να διορθωθούν άλλες μικροατέλειες. Με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν την θεραπεία η διαδικασία είναι σχεδον ανώδυνη.
  2. Το  PRP ή αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορεί να συμβάλλει δραστικά στη μείωση των λεπτών ρυτίδων, στην βαθιά ενυδάτωση, στη λάμψη και γενικά στη συνολική εικόνα του δέρματος. Μετά από αιμοληψία και ειδική επεξεργασία του αίματος προκύπτει στα επόμενα λεπτά ένας ορός πλούσιος σε αυξητικούς παράγοντες. Η εφαρμογή του με πολύ λεπτές βελόνες στο δέρμα έχει όλα τα παραπάνω ευεργετικά αποτελέσματα.
  3. Η χρήση του Fractional Erbium Glass Laser δεύτερης γενιάς, συνδυάζει μεγάλη αποτελεσματικότητα, σε μικρό χρόνο αποθεραπείας. Μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες είναι η επανάσταση στο χώρο της αντιγήρανσης.(Energy Based Devices). Πάλι με τη χρήση αναισθητικής κρέμας η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη, ενώ, μια ήπια ερυθρότητα και ένα μικρό οίδημα είναι το μοναδικό φαινόμενο που παρατηρείται για 1-2 ημέρες μετά.
  4. H νέα γενιά νημάτων ανόρθωσης, όταν γίνεται με τη σωστή ένδειξη προσφέρει ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης με αποδεκτή διάρκεια στο αποτέλεσμα. Νέα υλικά και τεχνικές μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένα αποτελέσματα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον πλαστικό χειρούργο Δρ Δημήτριο Δρακωτό
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.