ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας για τα Χριστούγεννα


30 Νοεμβρίου 2017

504bfd688bdf81b2f858ddf929bce2ee-face-photo-face-reference.jpg

 

Μπορείτε και προλαβαίνετε! Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή σας ακαταμάχητη γοητεία!

Η αισθητικός Μαρία Αργείτου έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, ώστε να μας προετοιμάσει για τις γιορτινές ημέρες και να αρκούν λίγες κινήσεις για να μεταμορφωνόμαστε άψογα πριν από την κάθε έξοδο.

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ένας βαθύς καθαρισμός αποτελεί την απαραίτητη και κυρίαρχη, πρώτη, κίνηση! Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι «Όμορφο δέρμα είναι μόνο το καθαρό δέρμα».

Αφού έχει γίνει ο καθαρισμός και το δέρμα έχει αποβάλει καθετί περιττό, πρέπει να το ενυδατώσουμε καλά και σωστά. Μόνο αν του προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά, θα μπορούμε να επιτύχουμε το τέλειο μακιγιάζ το οποίο θα μπορεί να διαρκεί για πολλές ώρες.

Οι ενυδατώσεις είναι ένα από τα μυστικά του λαμπερού και υγιούς δέρματος και επίσης αποτελούν μια απολαυστική εμπειρία στο Ινστιτούτο. Αφηνόμαστε στα χέρια της αισθητικού και χαλαρώνουμε με φύλλο κολλαγόνου της Valmont, με αιθέρια έλαια της Heliabrine ή φυσικά με την κορυφαία ενυδάτωση HYDRADERMIE JEUNESSE του οίκου Guinot για να ανοίξουμε τα μάτια μας μετά και να αντικρύσουμε έναν νέο εαυτό! Οποια, δε, επιθυμεί ταυτόχρονη ενυδάτωση και αναδόμηση των χαρακτηριστικών του προσώπου μέσω της μυϊκής διέγερσης, τότε δεν έχει παρά να επιλέξει την HYDRADERMIE JEUNESSE LIFT για διπλό όφελος.

Εξαιρετική χαλάρωση και ευεξία με πρωταγωνιστές τα πιο ενεργά συστατικά του οίκου Guinot που προσφέρουν τόνωση και λάμψη, υπόσχεται η Age Summum που στηρίζεται στο μαγικό άγγιγμα των χεριών και μόνο με ειδικούς χειρισμούς μασάζ.

Εάν το δέρμα μας είναι θαμπό, άτονο και με ανομοιογενή χροιά, υπάρχουν λύσεις ώστε στις γιορτές να έχουμε προλάβει την ενίσχυση της φωτεινότητάς του.

Στόχος είναι η σωστή επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, κάθε ευαισθησία ή ιδιαιτερότητα και κάθε ανάγκη. Εχουμε τη δυνατότητα, λοιπόν, να βελτιώσουμε τα πάντα, επιλέγοντας ανάμεσα στα παρακάτω:

  • Από την εταιρεία Asap τη θεραπεία Microplus, το μηχανικό peeling με διαμάντι σε συνδυασμό με οξέα φρούτων,
  • Από τον οίκο Guinot διαφορετικές επιλογές απολέπισης με οξέα φρούτων, όπως Hydra Peeling Dermabrasion και Hydra Peeling,
  •  Από την εταιρεία Exuviance επιλέγουμε μεταξύ Collagen Triple Boosting&Firming, Optilight Brightening και Rejuvenating Treatment,
  • Η Ph Formula εξειδικεύεται σε θεραπείες για την ακμή, τη χρόνια ερυθρότητα, τη φωτογήρανση και την υπερμελάχρωση και
  • Ο οίκος Murad προσφέρει εξαιρετικές θεραπείες ακμής και αντιγήρανσης

Η συνεργασία με όλους τους παραπάνω ειδικούς της παγκόσμιας σκηνής επιτρέπει στην αισθητικό Μαρία Αργείτου να επιλέξει την κατάλληλη αντιμετώπιση στην καρδιά του προβλήματος για κάθε επιδερμίδα. Γιατί η σωστή προετοιμασία του δέρματός μας, εγκαίρως, υπόσχεται την πιο λαμπερή όψη και υπογράφει την ακτινοβολία μας στις γιορτές που έρχονται! 

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.