Η skincare θεραπεία που καλό είναι να κάνουμε σήμερα

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
14478363-1778000422448087-264628414168694784-n.jpg

 

Στο μυαλό μας έχουμε διάφορα μακιγιάζ και χτενίσματα που ταιριάζουν με το look που θα επιλέξουμε. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περιποίηση. Όταν γνωρίζουμε ότι το δέρμα μας θα "ταλαιπωρηθεί" λίγο παραπάνω, συγκριτικά με άλλες φορές, αφού θα κάνουμε εντυπωσιακά makeup looks, καλό είναι να το προετοιμάζουμε καταλλήλως.

Η σημερινή ημέρα λοιπόν είναι ιδανική για μάσκα προσώπου. Μετά το γραφείο, μόλις γυρίσουμε σπίτι, θα καθαρίσουμε καλά το πρόσωπό μας και θα εφαρμόσουμε τη μάσκα που καλύπτει τις ανάγκες μας. Θα χαλαρώσουμε, ανάβοντας μερικά κεράκια και όταν την αφαιρέσουμε θα συνεχίσουμε με την ενυδατική μας.

Αντίστοιχα και για στα μαλλιά μας, καλό είναι να δώσουμε ένα boost ενυδάτωσης. Μία μάσκα μαλλιών θα τους χαρίσει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται και θα βοηθήσει και εμάς να πετύχουμε τα χτενίσματα που θέλουμε.

Αν στο ντουλάπι δεν έχετε μάσκα προσώπου ή μαλλιών, παρακάτω στις δύο galleries που ακολουθούν, σας προτείνω προϊόντα που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε καταστήματα με είδη ομορφιάς.

Μαλλιά

Πρόσωπο

Challenge: Φορέτε τη μάσκα σας, τραβήξτε μία φωτογραφία και δημοσιεύστε την όπως έχουν κάνει αρκετές διάσημες. Παροτρύνετε τους followers σας στα social media, να κάνουν focus στην ενυδάτωση και να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα