ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πείτε μας τη γνώμη σας και κερδίστε ένα από τα 5 σετ περιποίησης Renergie Multi-Lift της Lancôme


1 Ιουνίου 2018

lancome-renergie13363364428.png

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να καταλήξουμε στα σωστά προϊόντα, σε εκείνα δηλαδή που δρουν σε βάθος και έχουν ορατά αποτελέσματα, σε λογικά χρονικά πλαίσια. 

Ωστόσο οι γυναίκες μεταξύ μας μοιραζόμαστε τις εμπειρίες, ακόμα και αν αυτές αφορούν τον skincare τομέα. Και αυτό θέλουμε να κάνετε κι εσείς στο jenny.gr. Όχι για κάποιο τυχαίο προϊόν, αλλά για κρέμα που κρύβει μέσα της όλα όσα ψάχνει μία γυναίκα, τη Rénergie Multi-Lift από τη Lancôme.

 

Eίναι αντιρυτιδική, συσφικτική και δρα στοχευμένα, ανορθώνοντας άμεσα το περίγραμμα του προσώπου, ενώ μέρα με τη μέρα ανανεώνει την επιδερμίδα, κάνοντάς τη ορατά πιο νεανική, δίνοντας και πάλι πίσω την ενέργειά της. 

Με λίγα λόγια, είναι αυτό που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε όμως τώρα μαθαίνουμε. Και έχετε μάθει και όλες εσείς, οι 200 τυχερές που κερδίσατε μέσω του Jenny.gr και της Lancôme, το δείγμα με την αγαπημένη κρέμα Rénergie Multi-Lift;

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας, στο http://jenny.gr/lancome-review 

Επίσης ακόμα και αν δεν ήσασταν μέσα στις 200 τυχερές αλλα χρησιμοποιείτε και εσείς την κρέμα, θέλουμε να μάθουμε και τα δικά σας σχόλια.

Συμπληρώνοντας τα σχόλιά σας και τη φόρμα στο http://jenny.gr/lancome-review, μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 σετ περιποίησης Renergie Multi-Lift, (Renergie Multi- Lift κρέμα ημέρας και Renergie Multi- Lift κρέμα ματιών) της Lancôme.

Περιμένουμε και τη δική σας εμπειρία λοιπόν.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.