ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

GB Spa: Μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να απολαύσετε


10 Ιανουαρίου 2018

lux101sp-157234-indoor-pool-med62043.jpg



Στο GB Spa όλα σχεδιάστηκαν με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες του επισκέπτη για ενδυνάμωση και τόνωση, χαλάρωση και ανακούφιση, σε πρόσωπο και σώμα. Στους σοφά σχεδιασμένους χώρους του ο επισκέπτης ηρεμεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και αφήνεται στη φροντίδα των ειδικών. Με την ολοκλήρωση κάθε περιποίησης νιώθει ανάλαφρος, αναζωογονημένος και έτοιμος να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις.

Πολύτιμες θεραπείες ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο, για τον άντρα και τη γυναίκα, για το ζευγάρι, για ανθρώπους με υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Εξίσου πολύτιμα προϊόντα ομορφιάς, επιλεγμένα με προσοχή από τον κατάλογο των επώνυμων προϊόντων spa, με φυσικά συστατικά, απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, καλύπτοντας τις ανάγκες για ενυδάτωση, αντιγήρανση, αναδόμηση, αναζωογόνηση.

Στο επίκεντρο του spa, το νερό. Καθαρό, ευεργετικό, πολύτιμο συστατικό ζωής, δεσπόζει στην κεντρική κλειστή πισίνα του GB Spa προσκαλώντας τον επισκέπτη να αφεθεί, να κολυμπήσει, να ενεργοποιήσει τους μύες του, το πνεύμα και τη θέλησή του για να περάσει σ’ έναν από τους χώρους αναζωογόνησης, με σάουνα, μασάζ νερού, thermal suites και χαμάμ.

Περιμετρικά τα δωμάτια περιποίησης. Μικροί παράδεισοι ομορφιάς διαμορφωμένοι κατάλληλα για να χαλαρώσουν τις αισθήσεις και να επιτρέψουν στον ειδικό να εφαρμόσει τη θεραπεία που ακουμπά στις ανάγκες του επισκέπτη, με ρυθμιζόμενο φωτισμό και επιλεγμένη μουσική, αναδύουν αιθέρια έλαια –επιλεγμένα κατάλληλα για τον κάθε επισκέπτη. Τα επιδέξια και έμπειρα χέρια των ειδικών ξεδιπλώνουν τα μυστικά της τέχνης τους, στο πρόσωπο και στο σώμα. Από μισή ώρα έως και προγράμματα ολόκληρης ημέρας, με ενδιάμεσα σνακ στον αίθριο χώρο του GB Spa, οι προτεινόμενες περιποιήσεις είναι ολοκληρωμένες προσφέροντας μια αποκαλυπτική εμπειρία φροντίδας, αναγέννησης και αποκατάστασης ακόμη και στον πιο μυημένο επισκέπτη.


Στους χώρους του, το γυμναστήριο του ξενοδοχείου, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και πολυτελείς ανέσεις, για μεγάλη ποικιλία αερόβιων ασκήσεων αλλά και με αντιστάσεις για ενδυνάμωση. Στη διάθεση του επισκέπτη βρίσκονται οι εξειδικευμένοι γυμναστές για να διαμορφώσουν ένα πρόγραμμα στα μέτρα του ή να τον βοηθήσουν να εκτελέσει το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ένα βήμα από την κύρια είσοδο του GB Spa, βρίσκεται το GB Spa Hair Salon, ένα κομμωτήριο που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του στο επίπεδο που αρμόζει στο «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία».

GB Spa |Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

gbspa.gr – 210 33 30 799

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.