ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 προϊόντα ομορφιάς που η beauty editor ανανεώνει πριν προλάβουν να τελειώσουν


TSVIGKOU

16 Ιανουαρίου 2018

25007959-2102882756664877-4781445279406620672-n.jpg

 

Σήμερα αποφάσισα να σας πω ποια είναι τα 5 πιο αγαπημένα μου, αυτή την εποχή. Προϊόντα ομορφιάς που φροντίζω να ανανεώσω πριν καν τελειώσουν. Κάθε ένα έχει διαφορετικές χρήσεις και σας τις αναλύω όλες παρακάτω.

 

 

A post shared by Tina Svigkou (@tsvigaki) on

Advanced Night Repair, Estee Lauder: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το προϊόν είναι best seller παγκοσμίως. Το χρησιμοποιώ τόσο ως serum πριν την κρέμα μου, αλλά και για να στρώνω τα φρύδια μου, να δημιουργώ λαμπερή βάση αφού το αναμειγνύω με το foundation, αλλά και να ενυδατώνω τα άκρα μου.

 

 

A post shared by Tina Svigkou (@tsvigaki) on

Δεν ξέρω για εσάς, προσωπικά όμως η κρέμα χεριών είναι το must-have προϊόν με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό το διάστημα επιλέγω την Ultra Repair της Bioderma. Ένα προϊόν που ενυδατώνει και θρέφει τα χέρια μου. Να σας πω ότι την εφαρμόζω πάνω από δέκα φορές την ημέρα.

 

 

A post shared by Tina Svigkou (@tsvigaki) on

Το luminous reflective oil της Wella είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά μου για να μην είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα. Ένα προϊόν που τα κάνει super λαμπερά, τα ενυδατώνει και αποτρέπει το φριζάρισμα.

 

 

A post shared by Tina Svigkou (@tsvigaki) on

Αγαπώ το κόκκινο κραγιόν και το χρησιμοποιώ ακόμα και τις ημέρες που δεν έχω διάθεση να ετοιμαστώ. Το Pure Color Love Lipstick της Estee Lauder είναι το ιδανικό matte προϊόν που διαρκεί για ώρες στα χείλη μου. Είναι η απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στη σταρένια επιδερμίδα μου και τα καστανά μου μαλλιά.

 

 

A post shared by Tina Svigkou (@tsvigaki) on

Και επειδή όπως σας έχω αναφέρει πολλές φορές, οι μαύροι κύκλοι είναι το φετίχ μου, δεν πάω πουθενά χωρίς το concealer μου. Αγαπημένο προϊόν μεταξύ άλλων το "Better Than Sleep" από την Bobbi Brown.

Αλήθεια θέλετε να μου πείτε ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεστε ποτέ;
 

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών που ονομάζεται... Hygge:

[gallery-718105]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.