ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Cocoon Urban Spa: Το δώρο που αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας


TSVIGKOU

22 Φεβρουαρίου 2018

199087.jpg

"Στηριζόμαστε στη φιλοσοφία ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης και αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. Σεβόμαστε τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη και ακολουθούμε μια πολιτική η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει μια μεμονωμένη θεραπεία χωρίς την πίεση της πώλησης ή της δέσμευσης. Οι πελάτες μας επιστρέφουν γιατί εκτιμούν την αβίαστη αντιμετώπιση, το πανέμορφο, χαλαρό περιβάλλον, και πάνω από όλα, βλέπουν αποτελέσματα.

Οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας. Εκτελούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους θεραπευτές που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά, φυτικά προϊόντα και τα χέρια των θεραπευτών—όχι μηχανήματα".

Ο χώρος είναι αυστηρά μελετημένος με ζεν μίνιμαλ αισθητική, διαθέτει επτά καμπίνες, δυο θέσεις μανικιούρ-πεντικιούρ, αίθουσα γιόγκα και πιλάτες, εξωτερική πισίνα, ένα κοινό χώρο με Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, αποδυτήρια γυναικών/ανδρών, και ρεσεψιόν με μπουτίκ καλλυντικών.

Παρακάτω ακολουθούν δύο θεραπείες που μπορείτε να απολαύσετε στο Cocoon Urban Spa:

Spice Market Hammam

Διάρκεια : 2.00'

Aνάμεσα στα σοκάκια του παζαριού πίσω από τα μπαχαρικά,τα κεχριμπάρια και τα μετάξια ξεχειλίζουν αρώματα νεραντζιάς, ρόδου, μόσχου και σύκου. Εκεί γεννήθηκε η τελετή του ανατολίτικου χαμάμ. Η παραδοσιακή τελετή ξεκινά με χαλάρωση στο μαρμάρινο χαμάμ.Κάνετε μόνη σας μια επάλειψη με savon noir (σαπωνοποιημένο πατέ ελιάς) στο χαμάμ πριν σας κάνουμε έντονο πίλινγκ με το γάντι kessa. Στη συνέχεια θα σας απλώσουμε μάσκα προσώπου από βασιλικό πολτό και θα σας τυλίξουμε το σώμα με rassoul, πολύτιμο άργιλο από τα βουνά Άτλαντα αναμειγμένο με ροδόνερο. Τέλος, μετά από ένα ντους σας κάνουμε ένα απολαυστικό μασάζ με πλούσιο βούτυρο καριτέ και έλαια από άνθη πορτoκαλιού, ρόδου και εκχυλίσματα σανταλόξυλου.
Αφεθείτε... χαλαρώστε... ταξιδέψτε...

Τιμή: 120 €

Goddess

Διάρκεια : 4.45'

Χαρίστε στον εαυτό σας το απόλυτο δώρο, μία περιποίηση κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα πέλματα. Σας αξίζει.

Jacuzzi, Sauna, Hammam, Essential Facial, 70' Cocoon Μασάζ, Κλασσικό Μανικιούρ-Πεντικιούρ

Ιδανικό για δώροεπιταγή Τιμή: 150€

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες και θεραπείες, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.