ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βρήκα τον τρόπο να διώχνω το στρες της καθημερινότητάς μου


TSVIGKOU

20 Φεβρουαρίου 2018

mg-4349-2.jpg

Εξαιτίας όλων αυτών ωστόσο και δεδομένου ότι αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για εκείνον, υπάρχει μία στιγμή μέσα στο 24ωρο η οποία είναι αφιερωμένη στη χαλάρωση. Είναι εκείνη η στιγμή που το μυαλό μας θα ταξιδέψει σε όμορφες σκέψεις, θα ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική, θα αποφορτιστούμε από οτιδήποτε μπορεί να μας αγχώσει και θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Είναι το δώρο που κάνουμε σε εμάς και συνήθως είναι μία περιποίηση.

Προσωπικά όταν θέλω να χαλαρώσω κάνω μάσκα προσώπου. Αφού κάνω έναν καλό καθαρισμό, εφαρμόζω τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο και κάθομαι ήσυχη στον καναπέ μου και απολαμβάνω την περιποίηση. Φυσικά το προϊόν που επιλέγω δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα προϊόν που κάνει detox, αποτοξίνωση τόσο στην επιδερμίδα μου, όσο και στο μυαλό μου, ενώ παράλληλα αφυπνίζει το δέρμα μου και χαρίζει λάμψη.

Ο λόγος για τη νέα σειρά περιποίησης Darphin Stress Relief Detox, μία μοναδική συλλογή που στηρίζεται στα πιο εκλεκτά Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων. Η σύνθεσή της είναι κατά 99% με συστατικά φυσικής προέλευσης, τα διαχρονικά Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων της Darphin. Προϊόντα που χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία εξειδικευένης περιποίησης που καλύπτουν τις ανάγκες που έχει κάθε τύπος επιδερμίδας.

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου λοιπόν εφαρμόζω τη μάσκα Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask. Ένα προϊόν που λατρεύω καθώς μου χαρίζει την απόλυτη εμπειρία ηρεμίας, αλλά ταυτόχρονα έχει ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου. Πρόκειται για μία αναζωογονητική oil mask, εμπλουτισμένη με πέταλα από Calendula και πολύτιμο μίγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα. Όλα τα ιδιαίτερα συστατικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να καταπραΰνουν την επιδερμίδα και να χαρίσουν λαμπερή, ενυδατωμένη και υγιή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από το άγχος.

Την εφαρμόζω 2 με 3 φορές την εβδομάδα και τα οφέλη της είναι ορατά. Με χαλαρώνει και απομακρύνει την πίεση της καθημερινότητας, με βοηθάει να κοιμάμαι πιο εύκολα, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα μου, ενώ την κάνει πιο απαλή και λαμπερή. Αρκεί μόνο να τη μυρίσετε για να αισθανείτε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της που είναι η ηρεμία και η χαλάρωση που προσφέρει.

Μία περιποίηση όμως δε σταματά στη μάσκα. Αφού την ξεπλύνω, συνεχίζω με το νέο Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil. Ένα μοναδικό essential oil, με πολύτιμο μείγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα. Όλα τα ιδιαίτερα συστατικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να καταπραΰνουν την επιδερμίδα και να χαρίσουν λαμπερή, ενυδατωμένη και υγιή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από το άγχος.

Με το συγκεκριμένο προϊόν κάνω ένα mini massage session στον εαυτό μου. Αρκεί μία σταγόνα στα 4 δάχτυλά μου για να ενυδατώσω το πρόσωπό μου και να χαλαρώσω. Τρίβω τα χέρια μου για να ζεσταθεί το προϊόν και ξεκινάω με μασάζ στους κροτάφους και στο πίσω μέρος του αυχένα κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ενώ το υπόλοιπο προϊόν το εφαρμόζω με ταμποναριστές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό.

Είναι το δεύτερο προϊό που απομακρύνει αμέσως την αρνητική επιρροή από το περιβάλλον, την καθημερινή πίεση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Είναι ένα αποτοξινωτικό προϊόν που με χαλαρώνει, ενώ παράλληλα ενισχύει την απαλή υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας μου.

Αρκούν λοιπόν μόλις 15 λεπτά μέσα στο 24ωρό μας, για να απαλλαγούμε από το συνεχόμενο stress, το οποίο δημιουργεί μία γενικότερη όψη κούρασης και ατονίας και αποδυναμώνει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας και την ικανότητα να αναπληρώνει τις φθορές του. Αφεθείτε στην εμπειρία απόλυτης ηρεμία με τη νέα σειρά περιποίησης Darphin Stress Relief Detox, ακολουθώντας τα βήματα που κάνω μέσα στην εβδομάδα μου και θα δείτε ότι όλα θα μοιάζουν πιο γαλήνια γύρω σας!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.