ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κάνουμε την πρώτη beauty αγορά του μήνα


TSVIGKOU

1 Μαρτίου 2018

frankie-cordoba-557829-unsplash.jpg

Σήμερα λοιπόν πρώτη του Μάρτη, κάνουμε μαζί μία αγορά που είναι απαραίτητη όλο το χρόνο, ωστόσο οι περισσότερες από εμάς την αμελούμε, ιδιαίτερα τις ημέρες που έχει συννεφιά. Ο λόγος για την αντηλιακή κρέμα προσώπου, την οποία πρέπει να φοράμε καθημερινά, μία ώρα πριν την έκθεσή μας στον ήλιο.

Όσες λοιπόν κακώς αμελήσατε την αντηλιακή σας προστασία, κάνετε την αρχή από σήμερα. Επενδύστε ένα μικρό ποσό σε μία καλή αντηλιακή κρέμα με minimum δείκτη προστασίας 30SPF. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτή που έχει χρώμα και στη σκέτη. Προσωπικά, επειδή σπάνια στην καθημερινότητά μου φοράω foundation, επιλέγω το κλασσικό αντηλιακό και κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό προσώπου και την ενυδατική απλώνω μία γενναιώδορη ποσότητα. Επίσης δεν αμελώ το ντεκολτέ μου, ιδιαίτερα όταν φοράω V αλλά και τα χέρια μου, τα οποία είναι εκτεθειμένα στον ήλιο τις ώρες που οδηγώ και όχι μόνο.

Ο ήλιος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συμμάχους στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Αρκετές βιταμίνες αλλά και ορμόνες του ανθρώπινου σώματος έχουν την ανάγκη του. Ωστόσο είναι και τρομερά επικίνδυνος, ιδιαίτερα όταν παραμένουμε για ώρες κάτω από το ηλιακό φως. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλά δερματικά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι και η περίφημη φωτογήρανση, της οποίας τα συμπτώματα είναι ρυτίδες, χαλάρωση, ωχρή όψη δέρματος.

Και αν αναρωτιέστε τι αντηλιακό να αγοράσετε, ρίξτε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί. Θα σας βοηθήσει αρκετά.

[gallery-718259]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.