ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες


TSVIGKOU

3 Απριλίου 2018

thought-catalog-434852-unsplash.jpg

Είναι αναμφισβήτητα το πιο βασικό στάδιο της περιποίησης της επιδερμίδας. Ακόμα και η καλύτερη ενυδατική, δεν μπορεί να δράσει στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, αν πρώτα δεν έχουμε καθαρίσει καλά το πρόσωπό μας.

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να θυμάστε προκειμένου ο καθαρισμός του προσώπου σας να είναι όσο πιο αποτελεσματικός γίνεται.

  • Επιλέξτε τη σύνθεση του καθαριστικού σας με βάση τον τύπο επιδερμίδας σας. Συνήθως τα ξηρά δέρματα χρειάζονται προϊόντα με πιο κρεμώδη, ενυδατική φόρμουλα ενώ οι πιο λιπαρές επιδερμίδες καθαρίζουν σε βάθος και με αφρώδη προϊόντα.
  • Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν καθαρισμού που θα επιλέξετε δεν περιέχει οινόπνευμα ή σκληρά χημικά που ενδεχομένως θα ερεθίσουν την επιδερμίδα σας.
  • Αφιερώστε 1-2 λεπτά για να απλώσετε το καθαριστικό σας με απαλές κινήσεις μασάζ προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο maximum τις ιδιότητές του και να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας σε βάθος.
  • Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, σκουπίστε το πρόσωπο ταμποναριστά με μία πεσέτα ή ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα, αποφεύγοντας τις άγριες και βιαστικές κινήσεις που προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

 

[gallery-718362]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα