ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το τέλειο άρωμα είναι αυτό που είναι πραγματικά δικό σου...


TSVIGKOU

12 Απριλίου 2018

1hg-0065.jpg

Η κόρη του, Νίκη Ζώνιου, που σήμερα ηγείται της εταιρείας, είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες αρωματοποιούς. «Ήρθε σαν φυσική επιλογή» λέει η ίδια και θυμάται τον εαυτό της από μικρό παιδί, να δημιουργεί τα δικά της αρώματα και να δίνει στο καθένα από εμάς τη δυνατότητα να νιώσουμε την εμπειρία της δημιουργίας.

«Πρέπει όλοι να μπορούν να συνθέσουν το δικό τους άρωμα αποτυπώνοντας σε αυτό αναμνήσεις, επιθυμίες, ιδιαίτερες στιγμές. Το τέλειο άρωμα είναι αυτό που είναι πραγματικά δικό σου» .

Το άρωμα πρέπει να το ζεις και στο πρώτο κατάστημα ZONIOU, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που άνοιξε τις πόρτες του, το 2013, η Νίκη Ζώνιου έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Σε ένα σύγχρονο χώρο, ανοικτό σε όλους, γεμάτο επιλογές και δημιουργία μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του, μοναδικό άρωμα.

Και με τον καιρό το ένα κατάστημα έγιναν τρία και σήμερα στα καταστήματα ΖΟΝΙΟU ο καθένας μπορεί να βιώσει ένα μαγικό, αρωματικό ταξίδι.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα αρώματα Inspirations που έχει δημιουργήσει η ίδια η αρωματοποιός ή να φτιάξεις το δικό σου άρωμα, να το «βαπτίσεις» και να δεις το όνομά που επέλεξες να κοσμεί την ετικέτα του. Και πρόσφατα όλη αυτή την εμπειρία μπορεί κανείς να τη ζήσει και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας www.zoniou.gr κλικάροντας στα «Creations by you» αρώματα.

Εμάς μας κέρδισε η ίδια η αρωματοποιός και δοκιμάσαμε τα Inspirations by Niki Zoniou, από τα οποία – με δυσκολία - ξεχωρίσαμε τρία αρώματα που θεωρούμε ότι, το καθένα στον τύπο του, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές.

Blooming Peony: Λουλουδένιο και δροσερό άρωμα, με πρώτες νότες από παιώνια, τριαντάφυλλο και γλυκάνισο, που συμπληρώνονται ευχάριστα από μανταρίνι, ροζ πιπέρι και ελαφρά ξυλώδη στοιχεία. Ιδανικό για την Άνοιξη.

Exotic Orchid: Γλυκό και έντονο άρωμα, όπου κυριαρχούν η ορχιδέα, η βιολέτα και το άνθος πορτοκαλιάς. Ξεχωρίζουν κάποιες νότες βανίλιας και καρύδας, ενώ το κύμινο και κάποια ξυλώδη στοιχεία του δίνουν έναν πιο πικάντικο χαρακτήρα. Ένα άρωμα για όσους θέλουν κάτι... αισθησιακό.

Secret Flower: Άρωμα μυστηριώδες, μεθυστικό. Κυριαρχούν οι λουλουδάτες νότες του τριαντάφυλλου και του κρίνου, που όμως συμπληρώνονται από αρώματα πιο «αρχέγονα» και ξυλώδη, όπως ο μόσχος και ο κέδρος. Το «τελείωμα» σου αφήνει ένα γλυκό άρωμα από περγαμότο και φύλλα βιολέτας. Με μία λέξη, σαγηνευτικό.

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Zoniou μπείτε στο www.zoniou.gr και ζήστε το … ηλεκτρονικά.

Στο άμεσο μέλλον αναμένουμε τα καταστήματα Zoniou να επεκταθούν και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Καταστήματα ΖΟΝΙΟU

Θεσσαλονίκη

Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Τ 2310 251 925

Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας, Τ 2310 518 450

Μυτιλήνη

Σαπφούς 3, Τ 22511 03 248

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.