ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βρες τα αντηλιακά που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες στο Pharmacy295


TSVIGKOU

22 Μαΐου 2018

jose-ignacio-garcia-zajaczkowski-509249-unsplash.jpg

Και επειδή η καθημερινότητά μας είναι έντονη και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να βγούμε στα μαγαζιά, είμαστε τυχεροί που έχουμε το online shopping και συγκεκριμένα τo Pharmacy295, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Χρύση Ελένη στον Άγιο Δημήτριο και είναι το no1 ηλεκτρονικό φαρμακείο.

Υπάρχουν 295 λόγοι να πληκτρολογήσει κανείς www.pharmacy295.gr με το πληκτρολόγιό του ή ακόμα και στην οθόνη του κινητού του ή του tablet και να κάνει τις απαραίτητες αγορές από το Pharmacy295!

Προσωπικά την τελευταία αγορά που επισκέφθηκα το e-shop αγόρασα τα παρακάτω προϊόντα.

  1. Αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας, από τη Frezyderm. Πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.

  2. Αντηλιακό προσώπου αλλά και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας, από τη Vichy. Πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.


  3. Το face mist είναι απαραίτητο στις καλοκαιρινές διακοπές. Γι αυτό αγόρασα το AVENE - Eau Thermale. Πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.

  4. Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου από τη Lierac. Ένα αντηλιακό ποτέ δεν είναι αρκετό για όλη την καλοκαιρινή σεζόν. Πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.

  5. Και έκανα και ένα δώρο στην αδερφή μου. Τις αγόρασα το πακέτο αντηλιακής προστασίας με υαλουρονικό οξύ, από την LUXURIOUS - SUNCARE. Πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.



Επιπλέον ένας από τους λόγους που θέλω να ψωνίζω από το Pharmacy295, είναι και για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, την άμεση παράδοση, τη φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά την αξιοπιστία. Το Pharmacy295 οδηγεί την αγορά και προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη σε νέο επίπεδο: το πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών 295 Wallet, το 295 Blog με πλούσια και εκλεπτυσμένη θεματολογία και η δυνατή παρουσία στα Social Media κάνουν το Pharmacy295 το No1 ηλεκτρονικό φαρμακείο!

Εσείς ακόμα σκέφτεστε τι πρέπει να πληκτρολογήσετε για να κάνετε τις online αγορές σας;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.