ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι είναι το Micellar Water και γιατί το χρειαζόμαστε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας;


TSVIGKOU

28 Μαΐου 2018

antony-sastre-631199-unsplash.jpg

Τα μόρια αυτών των ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών συγκεντρώνονται μαζί για να σχηματίσουν μικροσκοπικές σφαίρες που ονομάζονται μικύλλια, τα οποία δρουν σαν μαγνήτες κατά της λιπαρότητας και των ρύπων που υπάρχουν στην επιδερμίδα μας. 

[gallery-718504]

Όταν σκουπίζετε με βαμβάκι, στο οποίο έχετε προσθέσει καθαριστικό νερό το πρόσωπό σας, τα μικκύλια προσκολλώνται πάνω σε αυτό, ενώ παράλληλα αφαιρούν το μακιγιάζ, το σμήγμα και όλη αυτή η διαδικασία προσφέρει ένα ευχάριστο συναίσθημα. Τα προϊόντα είναι ελαφριά και απαλά, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξεπλυθείτε μετά. Αντιθέτως πρέπει να αφήσετε αυτά τα ενυδατικά συστατικά να μείνουν στην επιφάνεια του δέρματος και να απορροφηθούν.

Ιδανικά το micellar water, το εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο. Αφού κάνουμε απαλό μασάζ με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας, συνεχίζουμε με το micellar water και στη συνέχεια με serum, ενυδατική.

[gallery-718362]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.