ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 εναλλακτικές χρήσεις του serum που ίσως δε γνωρίζατε μέχρι σήμερα


TSVIGKOU

11 Ιουνίου 2018

gian-cescon-641055-unsplash.jpg

Αν πάμε ένα βήμα παραπέρα και ξεφύγουμε από την κλασσική χρήση του ορού, serum τότε θα διαπιστώσουμε ότι είναι ένα προϊόν το οποίο μας βοηθάει ιδιαίτερα και στο μακιγιάζ.

[gallery-717276]

ΠΩΣ;

Προσωπικά το χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ μου. Όταν δεν έχω μαζί μου το primer ή απλά έχει τελειώσει, εφαρμόζω στο πρόσωπό μου μία δόση serum. Αφήνω την υγρασία να απορροφηθεί και συνεχίζω με το μακιγιάζ μου. Οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζετεαι άψογα στο πρόσωπό μου, ενώ μπορώ κι εγώ να του δουλέψω σωστά, αφού το δέρμα μου είναι ενυδατωμένο.

Διαβάστε ακόμη:"Carrie Bradshaw: Μας έπεισε να πειραματιζόμαστε με την ομορφιά μας, ενώ παράλληλα απέδειξε ότι η φυσική ομορφιά είναι μοναδική"

Επιπλέον για τα πρωινά looks που δε θέλω έντονο αποτέλεσμα, αναμειγνύω μία δόση serum με την αντηλιακή μου κρέμα που περιέχει χρώμα ή με το foundation. Αναμειγνύω τα δύο προϊόντα μαζί και τα απλώνω στο πρόσωπό μου με πινέλο ή σφουγγαράκι. Το αποτέλεσμα είναι μία φυσική και super λαμπερή βάση, ιδανική για πρωινά looks αλλά και βραδινά, όταν θέλω απαλό αποτέλεσμα.

Τέλος χρησιμοποιώ τον ορό και όταν θέλω να κάνω πιο απαλό το μακιγιάζ μου. Προσωπικά μου έχει τύχει πολλές φορές όταν τελειώνω το μακιγιάζ, να διαπιστώνω ότι η βάση είναι έντονο στο πρόσωπό μου. Τότε λοιπόν με ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζω serum και στη συνέχεια με ένα καθαρό χαρτομάντηλο τραβάω την υγρασία αλλά και την περιττή βάση. Αμέσως το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό.

[gallery-717855]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.