ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έβαλα στους κύκλους μου πελτέ ντομάτας και αυτό είναι το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

12 Ιουνίου 2018

dan-7kidz-621624-unsplash.jpg


Αρχικά θα ξεκινήσω με μία μικρύ ανάλυση των 2 συστατικών, της ντομάτας και συγκεκριμένα του πελτέ και του λενομιού. Τόσο η ντομάτα, όσο και το λεμόνι είναι πλούσια σε βιταμίνη C που έχει λευκαντικές ιδιότητες και βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος - είτε μόνα τους τα συστατικά, είτε σε συνδυασμό.

Αυτό που κάνω λοιπόν κάθε φορά που έχω έντονους μαύρους κύκλους και θέλω απλά να τους αποχωριστώ, είναι να ανακατεύω ένα κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας και μισό κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό λεμόνι. Ανακατεύω αυτά τα 2 υλικά μαζί, δημιουργείται μία πάστα και την εφαρμόζω στα μάτια μου για περίπου 10 λεπτά

Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό που πιστεύετε. Η περιοχή κάτω από τα μάτια μου ξεπρίζετε, ενώ οι μαύροι κύκλοι μου μειώνονται ορατά. Σαφέστατα για να ολοκληρώσω την εμφάνισή μου χρειάζομαι και το θαυματουργό concealer-προσωπικά δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό.

[gallery-718342]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.