ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς ξαφνικά η επιδερμίδα μου μύρισε καλοκαίρι;


TSVIGKOU

4 Ιουλίου 2018

img-6296.jpg

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που χαρακτηρίζουν το καλοκαίρι. Οι εξορμήσεις στην παραλία, οι διακοπές στο νησί, τα αέρινα και ανάλαφρα ρούχα, το φυσικό μακιγιάζ και τα σπαστά μαλλιά, καθώς επίσης και η μαυρισμένη επιδερμίδα που πάντα θέλεις να έχει εξωτική μυρωδιά. Και τη συγκεκριμένη εποχή το σώμα μας έχει διπλάσια ανάγκη για ενυδάτωση, μετά την έκθεση στον ήλιο. Ωστόσο πάντα αναζητώ ένα προϊόν που εκτός από ενυδάτωση, να χαρίζει και στο σώμα μου την τέλεια, καλοκαιρινή μυρωδιά.

Φέτος δεν δυσκολεύτηκα για να βρω το body lotion που θα συνοδεύσει τα καλοκαιρινά μου βράδια. Το ανακάλυψα αμέσως, αφού εμπιστεύτηκα το Bioten που όλα αυτά τα χρόνια εξειδικεύεται στην ενυδάτωση και στην περιποίηση της επιδερμίδας. Και φέτος το αγαπημένο μου προϊόν έχει άρωμα καρύδας. Καλοκαίρι χωρίς καρύδα γίνεται; Δεν γίνεται!

Το όνομα του προϊόντος που δοκίμασα είναι "Beloved Coconut" και σας προκαλώ να το δοκιμάσετε

Έχει υπέροχη υφή και απλώνεται άψογα στο σώμα μου. Μετά το μπάνιο, ταμπονάρω το σώμα μου με καθαρή πετσέτα και απλώνω γενναιόδωρη ποσότητα από την κορυφή έως τα νύχια. Λατρεύω τη μυρωδιά του και δεν είμαι η μόνη! Όσοι έρχονται κοντά μου το πρώτο πράγμα που μου λένε είναι "Μα τι ωραία που μυρίζεις!". Σε συνδυασμό δε και με την απαλή, βελούδινη υφή αλλά και τη λάμψη που δίνει στο δέρμα μου, αυτό το body lotion είναι για μένα ό,τι πιο ιδανικό για το φετινό μου καλοκαίρι.

To Bioten διαθέτει σειρά από body lotions, που έχουν εξίσου σαγηνευτικές υφές και αποτελείται από έξι εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν. Προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Εκτός από το Beloved Coconut μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε τα:

Supreme Hyaluronic: με βασικό του συστατικό το Υαλουρονικό οξύ, είναι η ιδανική επιλογή για τις ξηρές επιδερμίδες. Τολμήστε το!

Supreme Νutri Oil: 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες απαλές σε κάθε άγγιγμα.

Beloved Vanilla: εσείς που έχετε αδυναμία στα κλασικά αρώματα θα ενθουσιαστείτε, καθώς το Beloved Vanilla έχει ως βασικό συστατικό του την 100% φυσική βανίλια και το άρωμα του θα σας συνεπάρει!

Beloved Cocoa: για τους λάτρεις της σοκολάτας! 100% φυσικό Βούτυρο Κακάο & έλαιο Macadamia θα μετατρέψουν την ενυδάτωσή σας σε σοκολατένια εμπειρία.

Bodyshape Firming: τη σειρά ολοκληρώνει το body lotion που πέρα από ενυδάτωση θα βελτιώσει ορατά την όψη του δέρματός σας σε μόλις επτά ημέρες. Χάρη στο 100% φυσικό Πράσινο Καφέ & LIPO-DETOX που περιέχει φυσικά.

Ολόκληρη η σειρά bioten body lotions είναι διαθέσιμη σε κομψές πρακτικές συσκευασίες των 250 ml, ενώ τα supreme hyaluronic και beloved vanilla είναι επίσης διαθέσιμα σε πρακτική και οικονομική συσκευασία με αντλία των 400 ml.

Επιπλέον στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ έχω και το "Beloved Coconut" body cream. Με πιο παχύρευστη υφή, το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για πολύ ξηρές επιδερμίδες, ενώ η ενυδάτωση που προσφέρει διαρκεί έως και 48 ώρες. Τις ημέρες που θέλω ένα extra boost ενυδάτωσης, το συγκεκριμένο body cream είναι ό,τι πραγματικά χρειάζομαι.

Ανακαλύψτε ακόμη τα body cream "Supreme Hyaluronic" και "Beloved Vanilla".

Εγώ λάτρεψα την καρύδα μπορείς και εσύ να ανακαλύψεις μόνη σου αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!

Όλα τα προϊόντα bioten είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, paraffin και colorants

Follow BIOTEN

FB|IG |YT

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.