ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η after sun περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας


TSVIGKOU

21 Αυγούστου 2018

4639a599ed9f18bdc24f86060afbc6c6-morning-coffee-good-morning_1.jpg

Για πολλούς από εμάς οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν παρελθόν. Αυτή την περίοδο προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη ρουτίνα της καθημερινότητας και κάνουμε focus στην περιποίηση-ενυδάτωση της επιδερμίδας. Από τη μία θέλουμε να διατηρήσουμε την sunkissed επιδερμίδα και επιπλέον να διώξουμε από πάνω μας ανεπιθύμητα σημάδια που προκλήθηκαν από τον ήλιο.

Αυτή την περίοδο έχουμε το ιδανικό χρώμα στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Το No1 είναι ότι πρέπει να αγαπήσουμε το κρύο ντους. Η επιδερμίδα μας περιβάλλεται από ένα φιλμ υγρασίας, το υδρολιπιδικό φιλμ, το οποίο ουσιαστικά προστατεύει το δέρμα και αποτελείται από φυσικά έλαια. Με το ζεστό νερό"λιώνουμε" αυτά τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία και να αφυδατώνεται. Επιλέγουμε λοιπόν κρύο ντους και παράλληλα σφίγγουμε και την επιδερμίδα μας.

Το τελευταίο που θέλουμε να δούμε μετά τις διακοπές είναι το ξεφλούδισμα. Για να το αποφύγουμε ενυδατώνουμε πρόσωπο και σώμα, πρωί και βράδυ με super ενυδατικά προϊόντα. Γενικότερα αυτή την περίοδο η λέξη ενυδάτωση πρέπει να πρωταγωνιστήσει στις skincare συνήθειές σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.