ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί το λάδι είναι απαραίτητο στην περιποίηση της επιδερμίδας μας;


TSVIGKOU

23 Αυγούστου 2018

18253142_1887101761577208_2454471885795098624_n.jpg

Όταν αναφερόμαστε στη λιπαρότητα της επιδερμίδας, η λέξη από μόνη της μας ενοχλεί. Όταν όμως μιλάμε για ενυδάτωση στις μέρες μας, το λάδι- τα έλαια αποτελούν ένα από τα πιο βασικά skincare προϊόντα.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Τα έλαια παράγουν θρεπτικά συστατικά και δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα που διατηρεί την υγρασία στο δέρμα και έτσι αυτό ενυδατώνεται. Για maximum ενυδάτωση στο πρόσωπο, προτείνεται να καθαρίζουμε το πρόσωπο, στη συνέχεια να εφαρμόζουμε serum, μετά το λάδι και τέλος την ενυδατική.
Με αυτή τη skincare ρουτίνα παρέχουμε στο πρόσωπό μας ενυδάτωση αλλά και προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Κατά την εφαρμογή του θα πρέπει να κάνουμε απαλό μασάζ, έτσι ώστε να ανεβαίνει η θερμοκρασία. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα απορροφά τα θρεπτικά συστατικά από το λάδι που εφαρμόζουμε, ενισχύεται η ροή του αίματος και οξυγονώνεται το δέρμα και έτσι δημιουργείται η λαμπερή όψη.  

Αξίζει να προσθέσουμε ότι ένα ενυδατικό λάδι προσώπου δεν αντικαθιστά κάποιο άλλο προϊόν-ενυδατική, serum, toner, καθαριστικό. Εφαρμόζουμε το λάδι για να κάνουμε boost τη δράση των υπολοίπων και όχι για να τα αντικαταστήσουμε. 

Μία ακόμα χρήση τους είναι η εφαρμογή τους σε "δύσκολες περιοχές σώματος", που αντιμετωπίζουν έντονη ξηρασία-αγκώνες, γόνατα. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρουν είναι ιδανική για τραχείς περιοχές όπως οι παραπάνω. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.