ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας κρύβεται στις μάσκες προσώπου


TSVIGKOU

24 Αυγούστου 2018

tumblr_static_tumblr_static_4rprm75722skcg4wowc4o8csk_640_1.jpg

Στην καθημερινή περιποίηση έχουμε έλαια, ορούς, κρέμες με υαλουρονικό οξύ, ωστόσο το βασικό βήμα που χαρίζει την extra ενυδάτωση, ανακούφιση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας γίνεται από τις ενυδατικές μάσκες προσώπου.

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των γυναικών, σχετική με την περιποίηση της επιδερμίδας είναι "Ποιο είναι το ένα πράγμα που μπορεί να αλλάξει το δέρμα;" Είναι η καθημερινή περιποίηση, η αντηλιακή προστασία, η σωστή διατροφή; Η αισθητικός Mary Schook απαντάει στο ερώτημα λέγοντας ότι είναι ένας συνδυασμός συνηθειών και η καθημερινή εφαρμογή ενυδατικής μάσκας, κατάλληλης για τον τύπο δέρματος.

Μάσκα Sephora με τριαντάφυλλο

Η ιδέα της καθημερινής μάσκας μπορεί να ακούγεται περίεργη στα αυτιά γυναικών που δεν κάνουν, ωστόσο όσες είναι τυπικές και κάνουν μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ίσως το τολμήσουν. "Κάνω καθημερινά μάσκα στο πρόσωπό μου, καθώς δεν έχω χρόνο να ξοδέψω στην περιποίηση της επιδερμίδας μου. Μπορώ να κάνω μάσκα στον υπολογιστή, στο αεροπλάνο, στην τουαλέτα, όταν βλέπω τηλεόραση, ακόμα και όταν δουλεύω έξω. Ανάλογα με τη μάσκα που χρησιμοποιώ, μπορώ να θεραπεύσω πολλά δερματικά προβλήματα που αντιμετωπίζω" αναφέρει χαρακτηριστικά η Schook.

Μάσκα SkinCeuticals

Ανεξάρτητα αν θα δοκιμάσουμε να κάνουμε καθημερινά μάσκα, το σίγουρο είναι ότι μία ή δύο φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε. Στην αγορά υπάρχει ποικιλία προϊόντων, τα οποία κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Οι περισσότερες είναι εμπλουτισμένες με συστατικά, που φέρουν υπερ-ενυδατικές λύσεις και έχουν σοβαρές αποκαταστατικές ιδιότητες που εγγυώνται λαμπερό και λείο δέρμα, από την πρώτη χρήση.

Αλήθεια εσείς κάνετε μάσκα προσώπου και αν ναι πόσο συχνά;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.