ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η φωτογραφία της Kendall Jenner που απενοχοποιεί την ακμή


Ελένη Τσούτση

9 Ιανουαρίου 2019

abaca_636566_062.jpg

Το θέμα της ακμής είναι ένα λεπτό και ευαίσθητο θέμα για όλες τις γυναίκες ακόμη και τις πιο δημοφιλείς σταρ όπως η Kendall Jenner που ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακμή της μόλις πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για αυτό. Η ίδια στο παρελθόν είχε δεχτεί πολλά σχόλια για τα σημάδια στο πρόσωπό της. Πιο συγκεκριμένα στην περσινή εμφάνιση που έκανε στις Χρυσές σφαίρες στο κόκκινο χαλί. Όπως είναι εμφανές από τη παρακάτω φωτογραφία τα σημάδια από την ακμή είναι έντονα και δε κατάφεραν να καλυφθούν αλλά φυσικά η Kendall χαμογελάει αδιαφορώντας για την ακμή της και εμείς παραδειγματιζόμαστε!

Η Kendall ενόψει της συνεργασίας με την γνωστή εταιρεία Proactiv που ειδικεύεται στην ακμή μίλησε για πρώτη φορά για το πώς βίωσε την ακμή. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι έναν χρόνο πριν ήμουν καλεσμένη πρώτη φορά σε βραβεία και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό καθώς δεν με είχαν καλέσει ποτέ πριν. Θυμάμαι εκείνη τη μέρα, να κάνω το μακιγιάζ μου και έπειτα να περπατάω στο κόκκινο χαλί και να νιώθω τέλεια! Μου άρεσε πολύ το φόρεμά μου, τα μαλλιά μου, το μακιγιάζ μου. Κι έπειτα, θυμάμαι να μπαίνω στο διαδίκτυο και να βλέπω όλα αυτά τα άσχημα σχόλια που έγραφαν για την επιδερμίδα μου».

Η ακμή εκτός από την εφηβεία είναι σύνηθες να εμφανίζεται και σε μεγαλύτερες ηλικίες και φυσικά οι λόγοι είναι πολλοί. Το βασικότερο μέτρο πρόληψηςπου μπορούμε να λάβουμε είναι να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας όπως ακριβώς βουρτσίζουμε τα δόντια μας στην καθημερινή μας beauty ρουτίνα. Μην αμελείτε λοιπόν τον καθαρισμό πρωί και βράδυ με τα κατάλληλα για τις ανάγκες σας προϊόντα.

Εffaclar Gel Καθαρισμού προσώπου για ευαίσθητο λιπαρό δέρμα

Δείτε επιπλέον:

20-30 ετών: Τα πιο hot κουρέματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.