ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 συνήθειες στην περιποίηση που πρέπει να αλλάξετε εάν έχετε περάσει τα 40


Ελένη Τσούτση

1 Φεβρουαρίου 2019

mystikaomorfiasta40.jpg

Τα 40 στις μέρες μας είναι μία ηλικία που μια γυναίκα έχει συνειδητοποιήσει πλέον τις ανάγκες της επιδερμίδας της και γνωρίζει καλά να της προσφέρει το καλύτερο. Σίγουρα οι ανάγκες του δέρματος αυξάνονται καθώς μεγαλώνουμε και αυτό σηματοδοτεί μία αλλαγή ή ίσως έναν αναπροσδιορισμό της καθημερινής beauty ρουτίνας.

Συγκεντρώσαμε τις top 7 συνήθειες που πρέπει να αλλάξετε εάν γίνεστε 40:

#1. Μην αμελείτε την συχνή περιποίηση του λαιμού και των άκρων σας, καθώς είναι τα σημεία που φαίνεται η ηλικία μιας γυναίκας.

#2. Ανανεώστε τις κρέμες σας και διαλέξτε εκείνες που έχουν αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση ώστε να φροντίζεται καλύτερα την επιδερμίδα σας και να τη προστατεύετε από το γήρας.

Διαβάστε εδώ: Makeup Tips που κρύβουν χρόνια

#3. Βάλτε στη καθημερινότητά σας τις μάσκες και προτιμήστε αυτές που έχουν υαλουρονικό οξύ που θα προσφέρουν ελαστικότητα στο δέρμα σας.

#4. Το αντηλιακό θα πρέπει να γίνει ο καλύτερός σας φίλος όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι.

#5. Στο μακιγιάζ προτιμήστε πιο φυσικά makeup looks καθώς έτσι θα δείχνετε ακόμη πιο νέες, το βαρύ μακιγιάζ κάνει το δέρμα να φαίνεται κουρασμένο.

Δείτε ακόμη:

Τα top κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.