ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 beauty συνήθειες για γυναίκες άνω των 30


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2019

54446521_404_1018601771342228350_n.jpg

H κάθε ηλικία έχει τη δική της beauty ρουτίνα καθώς οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν και γίνονται όλο και πιο απαιτητικές. Άλλες ανάγκες έχει το δέρμα μας όταν είμαστε 20 και άλλες όταν πλησιάζουμε τα 30 και θα αντικρίσουμε τις πρώτες μας ρυτίδες. Το μυστικό όμως κρύβετε στη πρόληψη και σε συγκεκριμένες συνήθειες ομορφιάς που αν τις ακολουθούμε τότε η ηλικία θα είναι απλά ένας αριθμός.

Το σημαντικό είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε πολλά προϊόντα, αλλά να αναζητήσετε όσα θα επιβραδύνουν τα σημάδια της γήρανσης ενώ παράλληλα θα προσφέρουν στο δέρμα ακόμη πιο νεανική όψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite Chineuse (@petitechineuse) on

#1.  Κατά τη διάρκεια της περιποίησης μη παραμελείτε να εφαρμόζετε τα προϊόντα τόσο στο λαιμό όσο και στο ντεκολτέ σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να προστατέψετε και τα δυο σημεία.

#2.  Όσο κουρασμένες και εάν είστε μη ξεχνάτε τη κρέμα ματιών σας καθώς είναι το σημείο, όπου φαίνονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η ευαίσθητη αυτή περιοχή χρειάζεται συστηματική περιποίηση και αυτό θα επιτευχθεί με μια καλή κρέμα ματιών ανάλογα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

#3.  Μπορεί η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς να είναι πιο συνηθισμένη αλλά και η πρωινή είναι εξίσου σημαντική. Η επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες την κάθε στιγμή. Για παράδειγμα, το πρωί το δέρμα χρειάζεται προστασία, οπότε χρησιμοποιήστε αντηλιακή κρέμα, ενώ το βράδυ έχετε ανάγκη από αναζωογόνηση, οπότε καλή επιλογή είναι μια κρέμα νυκτός και λαδάκια.

#4.  Χρησιμοποιείστε προϊόντα που έχουν ρετινόλη. Είναι ιδανικό, για να περιορίσετε τις λεπτές γραμμές, τις πρώτες ρυτίδες, τα σημάδια, ενώ εκτός από αυτά, μπορεί ακόμη και να μειώσει τους πόρους και να προσφέρει μια αψεγάδιαστη όψη.

Δείτε ακόμη:

Paris Fashion Week 2019: Τα πιο inspired hair looks που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.