ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H beauty routine που ακολουθούν οι Γαλλίδες


Ελένη Τσούτση

13 Μαΐου 2019

54208009_233165_1430915704941795403_n.jpg

Τα French girls είναι τα αγαπημένα κορίτσια στο beauty κόσμο αφού η ανεπιτήδευτη κομψότητά τους είναι πηγής έμπνευση για όλες μας. Λατρεύουν την απλότητα και θέλουν πάντα να δείχνουν φρέσκιες και όμορφες χωρίς να προσπαθούν πολύ! Ποια είναι τα μυστικά που ακολουθούν για να έχουν το fresh look που επιθυμούν;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Το πιο σημαντικό είναι η περιποίηση της επιδερμίδας αφού το μακιγιάζ που επιλέγουν συνήθως έχει ως βάση ένα καθαρό δέρμα. Οι Γαλλίδες δίνουν τεράστια σημασία στην επιδερμίδα τους και αυτό συνεπάγεται το δεύτερο μυστικό, το οποίο είναι η εφαρμογή μικρής ποσότητας foundation αφού είναι fans του no makeup look. Ακόμη, τα αγαπημένα τους beauty items είναι η mascara που χαρίζει ένταση στο βλέμμα και μια απαλή ροζ απόχρωση που θα αναδεικνύει τη φρεσκάδα και την υγεία της επιδερμίδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Φυσικά, αφήσαμε στο τέλος το καλύτερο που είναι η τέλεια απόχρωση κόκκινου κραγιόν που θα κάνει το makeup look τους μοναδικό!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Δείτε ακόμη:

Τα hair looks των fashion girls που εντυπωσίασαν στο LFW 2019  

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.